Serie A

Nem az Inter a Juve fő riválisa a bajnoki címért - Moratti

Elégedetten nyilatkozott Massimo Moratti, az Inter elnöke az Antonio Cassanót és Giampaolo Pazzinit érintő cseréhez, mely hamarosan végleg lezárulhat. Ugyanakkor úgy vélte, még így sem az ő klubja a Juventus első számú riválisa a bajnoki címért folytatott versenyfutásban.

,,Ez egy érdekes csere, mellyel szerintem jól járhatunk, mert ő egy vicces és érdekes játékos. Úgy hisszük, hogy hasznos lehet nekünk, aki sokat segíthet a csapatnak." -kezdte Moratti, amikor az Inter klubházán kívül sikerült elcsípnie őt a milánói klub honlapjának.

,,Ezt az üzletet az edzőnk akarta, hogy megtörténjen, így őt kell megkérdezni afelől, hogy milyen formációt akarunk játszani Antonióval. De az biztos, hogy lelkesedést hoz majd az Interbe, és elégedettek vagyunk a megszerzésével."

A klubvezetőt ezután az idei átigazolási piac részleteiről kérdezték, és arról, hogy milyen módon sikerült megszerezni a 35-szörös válogatott támadót. ,,Ő egy nagy igazolás, de nem teheted meg, hogy áron felül fizess egy ilyen spílerért. Egyszerűen csak próbálsz minden tőled telhetőt, hogy hasznosat tegyél klubodnak. Már igazoltunk idén, olyan korán, hogy szinte el is felejtettük. De mindent összevetve, nem keveset változtattunk a csapaton."

A 67 éves üzletember ugyanakkor igyekezett tagadni, hogy bajnoki címre esélyes lenne csapata, mondván, még így sem annyira erősek, mint a tavalyi kiírást megnyerő Juventus. ,,Nem mondanám, hogy az Inter a Juve legfőbb riválisa. Nekünk magunkra kell koncentrálnunk, és arra, hogy minél jobb szezont fussunk."