Tipp

Értéket látunk a tavalyi wimbledoni hősben

  • Cesc18

Ha a brit Marcus Willis ismét főtáblára jut Wimbledonban, a pénzünk több, mint kétszeresét nyerhetjük vissza.

Egy éve a brit Marcus Willis okozta a wimbledoni viadal legnagyobb szenzációját, miután világranglista 772.-ként felverekedte magát a főtáblára, majd ott még egy kört is sikerrel vett, végül pedig Roger Federerrel a centerpályán egy igen látványos meccset vívott. Willis ugyan Futures-tornákon gyakran feltűnt, de profi karrierje mellett teniszoktatóként is dolgozott, óránként 30 fontért...Megmutatta, hogy nagyon komoly potenciál van benne, ahogyan Federer is elmondta, a brit játéka fűre gyakorlatilag tökéletes. 

Willisnek ez a wimbledoni második kör olyan nagy lökést nem adott, továbbra is Futures-versenyeken játszogatott, ugyanakkor füvön most már sokkal komolyabb figyelmet kap. Két kört már sikerrel vett, Andrej Martint 7-5, 7-5-re, míg Liam Broadyt 7-6, 6-7, 6-2 arányban ütötte ki. 

Jobb játékos vagyok, mint tavaly. Erősebb, gyorsabb vagyok és jobban mozgok. Egy éve piszkosul jól ment a tenisz, de Federer megálljt parancsolt. Azonban továbbra is fenntartom, ha nem vele futok össze, képes lettem volna még meccseket nyerni. 

Az utolsó selejtezőkörben az ukrán Ilja Marcsenko lesz az ellenfele, aki ellen már underdogként hozták ki a brit játékost. 

Remekül megy a játék, a következő meccsem nem lesz könnyű, de mindent kiadok magamból, igazából nincs vesztenivalóm.

- mondta Willis, aki hozzátette, hogy ellenfele kiválóan mozog, jól szervál és kemény a fonákja. 

Az angoltól ez a jó hozzáállás, nem támaszt maga felé túl kemény elvárásokat, kimegy a pályára és megpróbálja kihozni magából a legtöbbet, aztán vagy elég lesz vagy nem. A tenisze tényleg rettentő hatékony füvön, hiszen rengeteg nyeséssel, átemeléssel operál, de a szervája is rendben van - az eddigi két meccsén mindössze egyszer veszítette el az adogatójátékát. 

Véleményünk szerint ez egy 50-50-es meccs, így 2.20-ért Willis oldalán az érték, főleg, ha még azt is hozzávesszük, hogy hazai pályán játszhat.

Ilja Marcsenko-Marcus Willis
hatharom.com
Willis jut tovább
@2.20
Fogadási határidő: 15:20