Sportfogadás

Érkezik a Logibet SuperTipstere, íme a számai!

Hosszú fejlesztés után a Logibet fejlesztői megalkották azt a tippmestert, akivel szinte csak nyerni lehet.

Néhány napon belül élesben is bemutatkozik a Logibet új, szuper tippmestere. Ha eddig gondot jelentett, hogy kiknek milyen tippjét kövesd partneroldalunkon, akkor ez a probléma most elhárul, hiszen a SuperTipster kigyűjti neked a legjobb tippmesterek legjobb tippjeit. Mindezt ráadásául profitgaranciával és igen csak alacsony havi díjas áron!

Egyelőre még korai lenne bővebb részleteket elárulni, de nagyon-nagyon elégedettek vagyunk azzal, ami "megszületett" köszönhetően a Logibet fejlesztőinek és a szakértő tippmesterek több hetes munkájának. Mint az az első számokból is látszódik,

sikerült egy olyan tippmestert megalkotni, amely képes kiválasztani a legjobb tippmesterek legjobb tippjeit úgy, hogy az hosszútávon is izmos profitot érjen el.

Hamarosan újabb információkkal és részletekkel jelentkezünk, nemsokára megismerhetitek, hogyan is garantálja a Logibet a profitot, illetve hogy mit is kell még a fenti statisztikákon kívül tudni az új gururól!

A szuper tippmester érkezése előtt is érdemes előfizetni a Logibetre, hiszen az sem marad le senkiről, akinek az indulás pillanatában "csak" normál előfizetése van, hiszen lehetősége lesz olcsóbb áron előfizetni a profitgaranciával ellátott szuper tippmesterre.

Fizess elő most, hogy egy tippről se maradj le a Logibeten! Kattints a képre!