Sportfogadás

Hogyan garantálja a Logibet a profitot és mennyi lesz a SuperTipster ára?

Két égetően fontos kérdésre adunk most választ: ennyibe kerül majd a tipster és ezt jelenti a garancia.

Az elmúlt napokban többször is hírt adtunk a Logibet új, hamarosan érkező SuperTipsteréről. Beszámoltunk arról, hogy mitől is lesz forradalmi újítás ez a tippmester, valamint arról is hogy hogyan fog tippelni és milyenek a számai. Most pedig további konkrétumokat árulunk el azzal kapcsolatban, hogy mi is lesz a tippmesterre való feliratkozás ára és mit jelent a profitgarancia, amellyel partneroldalunk garantálja, hogy az előfizetők nyerni fognak.

Nos, a Logibetnél ismét nagyon szűkre szabták az előfizetés árát, hiszen

egy hónapra mindössze 39 euróért lehet majd feliratkozni a tippmesterre úgy, hogy ha valaki egyszerre három vagy hat hónapra fizet elő, az ár még kedvezményesebb.

Mindezért cserébe az előfizetés idejére nem csak a SuperTipster, de az összes többi tippmester minden tippjéhez is hozzáférést biztosítanak.

Az ár ráadásul tartalmazza a profitgaranciát, amely azt jelenti, hogy 

ha a megvásárolt időszakban a SuperTipster mínuszban végez, a következő időszakra ingyen kapod az előfizetést.

Reményeink szerint ez azonban nagyon kevésszer fordul elő, hiszen az informatikusok és a tippmesterek egy olyan algoritmus alapján dolgozták ki a tippmester válogatási elvét, amely garantálja, hogy csakis a legjobb tippmesterek legjobb tippjei kerüljenek be ebbe a zárt szűrésbe.

A rajtra már csak néhány órát kell várni, melyről természetesen a Hathárom oldalán is hírt adunk majd!