Sportfogadás

Most lesz igazán szuper a SuperTipster - módosítások

Az első néhány hét gyengébb teljesítménye után a SuperTipster válogatási elvei jelentősen kibővültek. Ezek lesznek a hatásai.

December közepén hívta életre partneroldalunk a Logibet a legújabb fejlesztését, a SuperTipstert. A profitgaranciával ellátott tippmesteri csomag a legjobb tippmesterek legértékesebb tippjeit szelektálta, majd azokat megváltoztatott téttel küldte ki az előfizetőknek. Amennyiben a SuperTipster egy hónap alatt nem termelt profitot, a következő előfizetés árát visszakapták a felhasználók. Két hónap elteltével természetesen még nagyon korai bármilyen ítéletet is kimondani, ráadásul a teljesítmény javulni látszik, ám a Logibet fejlesztői az elmúlt napokban nagyon sokat dolgoztak a hibák kijavításán, amelynek látható eredménye is lesz.

Higgy a Logibetben és csatlakozz!

A korábbi, viszonylag egyszerű szelektálási rendszert egy lényegesen összetettebb, bonyolultabb váltotta fel, amely már egyáltalán nem kiismerhető sem a tippmesterek, sem a vásárlók számára.

A korábbi modellel ellentétben itt esélye sem lesz majd a tippmesternek előre sejtenie, hogy a tippje szuper lesz-e vagy sem.

A szelektálás sokkal-sokkal több mindent vesz figyelembe, kezdve például az eddig éri meg oddson teljesített ROI-tól, a sportágban, sőt a bajnokságban elért teljesítmény alapján.

Mik lesznek a változtatás hatásai?

  • Kevesebb tipp. A Logibet fejlesztői igyekeztek úgy módosítani a szelektálást, hogy egy egészséges tippmennyiség mellett a lehető legmagasabb maradjon az eredményesség.
     
  • Nagyobb stabilitás. Az új számítási módszer egy sokkal szebb és kiegyensúlyozottabb grafikont mutat majd, sokkal kisebb kilengések lesznek benne, olyan "ugrás" például nincs, mint amely a régi rendszerben 2018 februárjában. Ennek egyik oka, hogy a szűrési feltételek módosítása csökkentette az átlagoddsot is.

A változtatások utáni profitgrafikon

  • Jobb eredmények. A ROI és a ROC mutatója is a szűrő módosításával jelentősen megváltozott, pozitív irányba. Magasabb találati arány, nagyon kevés mínuszos hónap.

Fontos, hogy a statisztikákat nem módosítják, a számokat nem változtatják meg az új szűrési feltételek alapján, hiszen ez az elmúlt két hónapra is egy hamis statisztikát adna. Február 19-e viszont egy újrakezdés lesz a SuperTipster életében, amelyet remélhetőleg az előfizetők eredményeiben is látszódni fog.

Ami viszont változatlan, az az, hogy a Logibet garantálja a profitot: ha a SuperTipster nem termel pluszt, akkor az előfizetés egészen addig ingyenes marad, amíg nem lesz pluszos hónapja.

Érdemes tehát bizalmat szavazni a SuperTipsternek, hiszen a Logibet masterjei kiváló formában vannak, ez pedig nagyon hamar meg fog mutatkozni a SuperTipster eredményein is. Karlsson "leigazolásával" ráadásul egy újabb nagy halat tudhat magáénak az oldal és a hokiguru tippjei máris nagyon szép profitot hoztak a SuperTipsternek is.

A vadiúj szűrő statisztikái

És hogy mi a legjobb jele annak, hogy jó úton halad a SuperTipster? "Ezek a változtatások olyan f*szán sikerültek, hogy még én is rakni fogom a tippeket" - fogalmazott a fogadás iránt teljesen laikus fejlesztő.

Kattints és fizess elő a SuperTipsterre havi 39.99€-ért, ha pedig mínuszos lesz a mérleged, a következő hónapot a Logibet állja!