Sportfogadás

Mi az a Logibet és miért egyedülálló a profi tippadó piacon?

Rövid ismertetőnkben részletesen bemutatjuk, mi is az a Logibet, miért érdemes regisztrálni és miért egyedülállóak.

Oldalunkon immáron hosszú évek óta váltakozó gyakorisággal jelennek meg partnerünkről, a Logibetről cikkek. Ezekben igyekszünk beszámolni a tippadó szolgáltatás akcióiról, a tippmesterek eredményeiről, illetve a különböző változásokról is. Most azonban egy átfogó cikkben szeretnénk megismertetni mindazokkal a Logibetet, akik számára még akár a felület ismeretlen, akár kezdőként tapogatóznak a professzionális sportfogadás területén.

Mi is az a Logibet?

A Logibet talán az egyetlen olyan magyar nyelven is elérhető professzionális tippadó platform, amely mögött több évnyi tapasztalat, hiteles statisztikák és egy akkora piacvezető oldal támogatása áll, mint a Hathárom. Partnerünk a sokak által ismert modellben működik, nevezetesen a sportfogadni vágyók vásárolhatnak jutányos áron tippeket, hiteles statisztikával és hosszú tipptörténettel rendelkező tippmesterektől. A platformon bárki kipróbálhatja magát tippmesterként is, ha pedig bizonyítja rátermettségét, szakértelmét, akár pénzt is kereshet vele.

Csatlakozz, ha szeretnéd kipróbálni a profikat!

Kinek ajánljuk?

A sportfogadás egy rendkívül összetett és időigényes munka. Motivációtól és céltól függően persze változhatnak az elvárások, de alapigazságnak tűnik, hogy mivel a sportfogadók mindössze 1-3%-a tud hosszútávon nyerni a bukmékerekkel szemben,

aki nyerni akar a sportfogadással, annak rengeteg időt és energiát kell beletennie.

Ez érthető módon nem mindenkinek áll rendelkezésére, ám az igény megvan arra, hogy akár csak az esti meccs előtt egy sörrel a kézben, akár kicsit profibb körülmények között, de az ember izguljon egy sportesemény végkimenetelén.

A Logibet erre kínál egy alternatívát, akár ha a legérdekesebb, legvonzóbb meccseket vizsgáljuk, akár ha olyan kis piacokat, olyan országokból és bajnokságokból, amelyről többségünk nem is hallott, szinte biztosan mindenki talál magának való tippeket.

A Logibeten nem kizárólag a várható profitot vásárolják meg az előfizetők, hanem a tippmesterek befektetett munkáját is egy adott tippbe, azokat az elemzéssel töltött órákat, amelyek végén megszületik a pozitív várható értékkel bíró tipp.

 

Mennyibe kerül egy tipp, hogyan jutnak hozzá a vásárlók?

A Logibet a tengerentúlon igen népszerű előfizetési rendszerben működik, lényegében egyetlen előfizetés áráért akármennyi tippmesterre feliratkozhatsz és a tippekről e-mailben értesítenek téged minden részlettel, vagyis arról, hogy hol kell megfogadnod, mekkora téttel, milyen oddson és meddig éri meg megtenni a tippet. Az oldalon bankroll-menedzsmentre is találhatsz ajánlásokat, így számszerűsítve is megtudhatod, hány forinttal érdemes tenned az adott tippet. A tippmesterek felé elvárás a releváns, hiteles indoklás megírása is, így nem árulnak zsákbamacskát egy tipp megszületésével kapcsolatban.

Mindemellett több tippmester is rendkívül eredményes, kiemelkedő külföldi tipsterekkel is együtt dolgozik, így rengeteg tipp érkezik a világ minden tájáról.

A normál előfizetés ára 19.99€ egy hónapra, amelyért annyi tippmesterre és tippre iratkozhat fel az érdeklődő, amennyire csak akar. A tippekre Paypallal, Skrillel, illetve bankkártyával is elő tudsz fizetni, és természetesen minél hosszabb időszakra váltod meg előfizetésedet, annál olcsóbb a havi díj.

 

Mit jelentenek a hiteles statisztikák?

Sajnos a Magyarországon jelen lévő versenytársak túlnyomó többsége számára a fenti fogalom csak hazugság. A Logibet mögött egy automatizált rendszer áll, az eredmények manipulálására nincs lehetőség, hiszen nem egy bármikor módosítható excel táblában vezetik az adatokat.

A Logibet mindenképpen piacvezetőnek nevezhető abban a tekintetben, hogy minden adat valós, minden statisztika valós, a felhasználók csak azt az számot látják, amely például egy adott tipp publikálásakor megfelelt a valóságnak. Természetesen az oddsok változnak, nem mindig lehetséges megfogadni egy tippet a kiajánlott szorzón, de a Logibet nagyon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kiajánlás pillanatában minden adat helyes legyen.

Véleményünk szerint éppen ez a Logibet legnagyobb előnye a többi tippadó szolgáltatással szemben, vagyis a nem manipulált számok, nem kitiltott és átvert ügyfelek, hanem a visszakövethető, korrekt statisztika.

 

Kik a tippmesterek és hogyan osztályozzák őket?

A Logibet abban a tekintetben is egyedülálló, hogy saját fejlesztésen alapuló algoritmussal osztályozza a tipstereket. Ez azért fontos, hogy a tippmesterek ne csak egy-egy szám alapján legyenek értékelve, de egy komplex kép szülessen arról, mire is képesek, milyen jellegű tippadók.

Az algoritmus a három fontos tippmesteri tulajdonság, vagyis a profitabilitás, a stabilitás és a tapasztalat alapján dönti el, mennyire jó egy tipster. A Logibet-index esetében mindhárom mutató nagyon fontos, így kizárólag azok a tipsterek lehetnek a legjobbak között, akik legalább kettőből az átlagnál jobb statisztikával bírnak és mindemellett aktuálisan a legjobb formában is vannak.

A Logibet tippmesteri között találunk kezdő fogadókat és olyan profikat is, akik ha nem is feltétlenül csak ebből élnek, de állandó jövedelemként tekintenek a sportfogadásra és a tippek megosztására. A legrutinosabbak mögött többéves, akár évtizedes tapasztalat áll, úgy ismerik a bukmékerek erősségeit és gyengéit, mint a tenyerüket.

Összességében mi úgy véljük, a Logibet egy nagyon barátságos és felhasználóbarát alternatívát kínál azoknak, akik olcsón szeretnének minőségi tippekhez jutni. Partneroldalunk nem csak a magyar piacon elérhető legkorrektebb oldal, de a tippmesteri választék is óriási, olyan kiemelkedő tippmesterekkel, akik máshol önmagukban 100-150€-ba kerülnének.

 

Ha meggyőztek a tények, akkor próbáld ki a Logibetet, ismerkedj meg a profi tippadással!