Exkluzív

Hatalmas siker a Hathárom-Logibet közös chat, már több százan vagyunk!

Ingyenes tippek, baráti beszélgetések, együtt szurkolás - mindez az ország legnagyobb sportfogadó közösségében.

Hétfőn indítottuk el a Hathárom és a Logibet közös Discord-csatornáját, melynek legfontosabb tudnivalóit itt is megtaláljátok. Az azóta eltelt öt napban minden várakozásunkat felülmúlták a felhasználók, hiszen szombat délutánra már bőven átléptük az 500 tagot, a hónap végére pedig megcéloztuk az 1000-es számot is. Lássuk, mi történt eddig az online felületen és mik az első tapasztalataink!

Csatlakozom a Discord-szerverhez!

A legpozitívabb egyértelműen Ti, vagyis a tagok hozzáállása az új felülethez. A rengeteg csatlakozó egy része folyamatosan online van, ahogyan a hatharom.com fogadásőrült szerkesztői, úgy ők is megállás nélkül a value-t keresik mindenhol és legyen szó bármilyen fogadási lehetőségről és piacról, ők elemeznek, gondolkoznak és tippelnek. Aki csak néhány óráig felejt el ránézni a Discordra, máris több tucat üzenetről marad le, legyen szó akár focitippekről, teniszről vagy bármi másról.

Az ilyen tippekért és elemzésért már megéri csatlakozni

További tapasztalat, hogy sokkal több tematikus csatornára van igény, mint azt gondoltuk. A közösség egyik legaktívabb csoportja például a lóversenyes kompánia, így aki szereti a magas kockázattal járó, de magas profitot ígérő tippeket, annak kiváló táptalaj nyílt a Discordon.

Mindemellett külön tematikus szobát nyitottunk a magyar válogatottnak, kielemezzük a Ferencváros EL-esélyeit, illetve aki elakad a Skrill, Paypal és egyéb online pénztárcák útvesztőjében, az is válaszokat kaphat.

Hamarosan exkluzív tippjátékok és további értékes tartalmak is várhatóak az INGYENES Discord-szerverünkön!

Az élő tippek pedig folyamatosan jönnek, köszönhetően igen aktív tippmestereinknek, akik szinte 0-tól 24 óráig publikálják jobbnál jobb ötleteiket, természetesen mindezt megfogadható és érthető állapotban.

Így néz ki egy élő tipp a Discordon

Nagyon megéri tehát csatlakozni a Discordhoz és nem csak a tippek, de az épülő közösség és az egymást segítő csapat miatt is. Ha részese akarsz lenni Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségének, ne habozz, kövesd az alábbi lépéseket, várunk szeretettel a Discordon!

 

Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz?

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.