Tipp

Ez hogy nem az év egyik legerősebb tippje?

  • varin

A győri csapat nincs jó formában az NB II-ben, de érthetetlen line-t szabtak rájuk egy BLSZ-csapat ellen.

Kíváncsian vártam, milyen line-t szabnak majd a Győri ETO MK-meccsére a bőséges keddi menüben, és úgy látszik, az év egyik legértékesebb fogadására készülhetünk. Nincs jó formában az ETO, de ellenfelük ezúttal egy amatőr csapat lesz, így a különbség reálisan 6-7 gól is lehet.

Fotó: eto.hu

A hazaiak lehetőségeiről sokat elárul, hogy néhány évvel ezelőtt megnyerték a budapesti első ligát, ám az NB III-as osztályozót már nem tudták vállalni, így azóta is ebben a ligában szerepelnek, váltakozó eredménnyel. Tavaly a 4. helyen végeztek, két éve a 7. pozícióban, idén pedig csupán a 14. helyen állnak úgy, hogy 11 meccsből hetet is elveszítettek. A sikertelen bajnoki menetelést edzőváltás követte, október 1-jén menesztették Molnár Zoltánt, ám a váltás nemigen hozta meg az eredményét, hiszen azóta a csapat négy meccsen csupán egy pontot gyűjtött. Azt a sikert viszont senki sem veheti el tőlük, hogy kiütötték a Megye I-es Makó csapatát, ami óriási szó.

A győri csapatnál mostanság nemigen van minek örülni, hiszen a teljes mezőny egyik legerősebb játékoskeretével a jó rajt után a 7. pozícióba csúsztak vissza. Utoljára Dorogon kaptak négyet, és ugyanennyi a nyeretlen mérkőzéseik száma is. A vészharangot kongatni persze még korai, de tény, hogy éppen egy olyan, önbizalmat növelő győzelemre van szüksége a csapatnak, amelyre ma van kilátás a Gázgyár pályáján.

A győri gárda az előző körben erős csapattal állt ki és verték is 3-1-re az NB III élmezőnyébe tartozó ESMTK-t, így egy BLSZ-csapat sem kéne nekik gondot okozzon. Boér Gábor kerete még kissé tartalékosan is nagyon-nagyon erős, így véleményem szerint bárhogyan is áll ki a zöld-fehér csapat, a két csapat között sok-sok gól lesz.

{"headTitle":"ASR Gázgyár-Győri ETO","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-30 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győri ETO -2","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}