Logibet

Ilyen volt 2019, ilyen lesz 2020 a Logibeten

Változtatások, újítások, sikerek, kudarcok - ilyen volt a testvéroldalunk idei éve és ez várható jövőre.

Lassan 2019 végéhez közeledünk, amikor is elérkezik a visszatekintések és a számvetés időszaka. Ezt most mi a testvéroldalunknál, a Logibetnél is megtesszük, kiemelve a legfontosabb történéseket és elhintve néhány információmorzsát a 2020-ban várható fejlesztésekről.
 

Ilyen volt 2019
 

Kezdenénk talán a legfontosabbal, vagyis azzal, hogy a Logibet alapfunkciójának ára - vagyis a normál 1, 3 vagy 6 havi előfizetés, amellyel bármennyi tippmesterre feliratkozhatsz - szinte egyáltalán nem változott. A Logibet továbbra is egyedülállóan olcsó termék a 14-15 ezres havi díjú (vagy még ennél is sokkal magasabb), sokszor hamis statisztikával dolgozó, csaló oldalak tengerében. Az év végére pedig az előfizetőknek nemhogy kevesebb, de még több is jutott, hiszen bevezető jelleggel a normál és a pro előfizetéshez ingyenesen megkapták a discordos élő tippeket is - de erről majd picit később.

Habár az élen álló tippmesteri gárda jó része viszonylag állandó, fel-feltűnnek új seniorok, illetve masterek, jelezvén, hogy aki bizonyítja rátermettségét a Logibeten, az nem csak megbecsültséget kap, de anyagilag is honorálva lesz. Nagyon fontos újítást, hogy a Logibet az idei évtől képes hiteles tipptörténeteket beintegrálni az oldalába, ezt pedig rögtön két kiváló tippmesterrel, Karlssonnal és Dutchdotával is megtörtént. Mindkét tippmester a kezdetek óta bizonyít, és kisebb formaingadozásaik ugyan vannak, de az látszik, mindketten kiváló igazolások voltak.

Az év talán legfontosabb fejlesztése, hogy a Hathárommal közösen elindult a Magyarország legnagyobb sportfogadó közösségét összegyűjtő Discord-szerver, amelyhez két hónap leforgása alatt körülbelül 1500-an csatlakoztak. Habár a tippmesterek élő tippjei az elején akadoztak, néhány hetet követően azért bőségesen javult a teljesítményük és már most látszik, hogy értékes szegmense lesz a szolgáltatásnak a Discordon megtalálható élő tippcunami, ahogyan hobbi és profi sportfogadók is megtalálhatják számításaikat a szerver különböző tematikus szobáiban.

2019 során rengeteg promóciónk volt, kezdve a várakozáson felül teljesítő Black Friday-tól az ingyenes időszakokig.

Ennek egyértelmű célja, hogy szélesebb körben megismertessük a profi sportfogadást és egy megbízható, korrekt alternatívát nyújtsunk a csaló oldalak tengerében.

Persze a pozitívumok mellett bőségesen akadtak negatív dolgok is, amelyeket letagadni nagy hiba volna. A userek saját bőrükön tapasztalhatják, hogy a Logibet-index jelenleg nem tökéletes, bőségesen okoz anomáliákat és furcsaságokat a ranglistában. A SuperTipster is egy olyan termék, amely még javításra szorul, hiszen 2018 decemberi rajtja után egyelőre még elmarad a jó eredményektől az algoritmus. Sokan emlékezhetnek - hiszen nem olyan régen volt - az év legnagyobb balhéjára, ami aprod1 kitiltása volt az oldalról. Ez a téma nagyon megosztotta a felhasználóinkat, nem kis vitát és kommentáradatot varázsolva a hathármas cikk alá.

Úgy véljük, összességében 2019. egy nagyon eredményes év volt, Karlsson és Dutchdota érkezésével, valamit a feltörekvő tehetségek feltűnésével a szolgáltatás színvonala sokat nőtt az esztendőben, ami bizakodásra ad okot számunkra. Ha 2020-ban csak ennyi pozitív dologról tudunk majd beszámolni, mi már elégedettek leszünk.
 

Ilyen lesz/lehet 2020.
 

Hogy a következő esztendő milyen is lesz a Logibeten, az azért még homályos.Talán senki előtt nem titok, hogy minden cégnél és oldalnál vannak fejlesztési prioritások, így a Logibetnek is keményen kell harcolnia a tulajdonosoknál a fejlesztési kapacitásért. Határozott célunk viszont a Logibetet több emberhez eljuttatni, szélesebb körben megismertetni, mert úgy véljük, akik Magyarországon valaha is befizettek egy tippadó csoportba, többségében keserű tapasztalattal lettek gazdagabbak. Nem is a termék minőségét illetően, mert sehol nem nyer minden tipp, hanem a korrektséget és hitelességet illetően. Ezért szeretnénk, ha a Logi egyre nagyobbra és nagyobbra nőne.

Karsslon és Dutchdota pozitív példája egyértelmű, és szeretnénk is folytatni ezt az irányvonalat. Az előfizetők érdeke, hogy mind újabb és újabb tippmesterek erősítsék a csapatot, így az oldal továbbra is nyitott a blogabetes és betadvisoros tipptörténetek behúzására, amellyel a tipster akár senior vagy master szinten is kezdheti a tippelést, rögtön kifizetési jogosultságot nyerve ezzel.

A fent jelzett hibák kijavítása is prioritásos feladat lehet 2020-ban, szeretnénk mind az indexet, mind a SuperTipstert még jobbá, még felhasználóbarátabbá tenni, mindemellett szeretnénk, ha a Logibeten még a mostaninál is kevesebb lenne a bug és a felhasználóknál jelentkező hiba.

2020-ban sor kerülhet egy új, részletesebb statisztikai oldal megalkotására, amellyel a tippmesterek teljesítményét komplexebben, átfogóbban tudják értékelni az előfizetők.

Ez több előfizetőnk vágya is volt, így mindenképpen cél, hogy jövőre ez is elkészüljön.

Az újévben tehát semmit sem lankad a lendület, ahogyan jeleztük, szeretnénk, ha a Logibet még a mostaninál is meghatározóbb szereplője lenne a profi tippadó piacnak. Ennek érdekében dolgozunk majd 2020-ban is és reméljük, jövőre is velünk tartotok!
 

Ha pedig meggyőzött téged az őszinteségünk és tetszenek a terveink, akkor nincs más határa, csatlakozz te is a Logibethez!