Logibet

Mi nem csalunk, nálunk nincs titok az előfizetők előtt - minden logibetes tipp nyilvános!

  • Logibet

Bárki, akár előfizetés vagy regisztráció nélkül megtekintheti egy tippmester összes valaha volt logibetes tippjét.

Van alternatíva a csaló oldalak tengerében!

Bármilyen tippadó szolgáltatásra vagy tippmesterre is fizess elő, talán a legfontosabb elvárás az, hogy tisztában legyél annak hitelességével, tudd, hogy milyen tippeket is kapsz majd, milyen statisztikájú tippmesterektől. Sajnos a magyarországi tippadó szolgáltatások között kuriózumnak számítanak azok a felületek, ahol ennek bármilyen módon utána lehet nézni, aminek a magyarázata nagyon egyszerű.

A tippadó csoportoknak nem érdeke releváns statisztikákat, letölthető tipptörténeteket, konkrét adatokat publikálniuk, hiszen azok biztosan nem fednék azt a valóságot, amelyet hirdetnek.

A helyzet rendkívül egyszerű, azon csoportok többsége, ahol nem tesznek elérhetővé statisztikákat és megnézhető teljes tipptörténetet, nemes egyszerűséggel csaló oldalak, ahova óriási hiba előfizetni. Természetesen a Logibet ebből a szempontból is kivétel, hiszen bármelyik tippmester összes tippjét letöltheted, évekre visszamenőleg.

Így töltheted le a tippmesterek tipptörténetét

A funkció természetesen nem új, sok előfizető és az oldallal ismerkedő felhasználó használja, hogy komplexebb képet kapjon a tippmesterekről, esetleg különböző statisztikákat nyerjen ki egy több százas, több ezres tipptörténetből. A letöltött history alapján pontos képet lehet felállítani bárkiről, hiszen lehetőség van szűrni adott tipstereknél sportágra, ligára, fogadási típusra, oddsra, tétre, sikerességre, sőt akár olyasmire is, hogy adott időszakban milyen eredményesen publikált tippet a fogadó.

Hiszek a saját szememnek és a korrektségnek - előfizetek az összes tippmesterre egyetlen összegért!

Mi ezt kiemelten fontos lehetőségnek gondoljuk a Logibeten, hiszen böngészgetve a konkurens oldalakat, ilyesmiről máshol szó sincs. Az nem hiteles statisztika, ha valaki egy excel print screent odavág az oldalára és behazudja, hogy ezek számítógép által verifikált statisztikák, majd az arra rávilágító kommenteket azonnal törlik - ezek a potenciális előfizetők megtévesztése érdekében vannak.

Így néz ki a letöltött tipptörténet egy szelete

Bár alapvetően kínosnak gondoljuk, hogy ilyesmiről egyáltalán írnunk kell, hiszen ez egy alapvető funkció kéne legyen bármelyik tippadó szolgáltatásnál, de sajnos ebből is látszik, Magyarországon rendkívül kevés olyan felület van, amely nem veri át hamis statisztikákkal, photoshopolt képekkel, stock fotós, kamu ajánlásos véleményekkel és kitiltott userekkel a felhasználóit.
 

A Logibet a tipsterek és a nyerni vágyók piactere.

 

Ne felejtsd el: a Logibet nem egy tippadó oldal, nem egy tippmester, hanem egy olyan felület, ahol a profi tippmesterek és a tippvásárlás iránt érdeklődők találkozhatnak.