Discord

Ez az ország legnagyobb sportfogadó közössége - bemutatjuk a Discordot

Több, mint ezer főt számol a Hathárom és a Logibet közös Discord-szervere, amely számtalan érdekességgel vár.

Fél éve, hogy elindult a Hathárom és a Logibet közös Discord-szervere, amely azóta több száz sportfogadónak ad otthont. Az online chatplatform egyszerre több funkciót is betölt, hiszen amellett, hogy bárki ingyenesen csatlakozhat és más fogadókkal cseveghet, otthont ad a profi tippmesterek élő tippjeinek, különböző tippjátékoknak, a Logibet előfizetőinek és tippmestereknek is. Most röviden átnézzük, mit is találhatunk meg pontosan a Discordon és hogyan kell csatlakozni.


>>> Így csatlakozz a több, mint ezer fogadótársadhoz! <<<

 

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ITT.

2: Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez ITT.

3: Használd a webes alkalmazást, töltsd le az applikációt vagy telepítsd mobilodra a mobilappot.


Mit kapok meg ingyenesen a Discordon?

Szinte mindent, amire egy fogadó csak kíváncsi lehet. A szerverhez való csatlakozás és a tagság teljesen ingyenes volt és marad is. Több, mint 1000 tagból áll a közösség, az aktív tagok száma pedig több százra tehető, így unatkozni nemigen lehet, még akkor sem, ha alapvetően kevés a sportesemény.

 

Tudtad? A Discord az egyik legnépszerűbb online chatplatform. Találhatsz szervereket minden témában, így beszélgethetsz a kedvenc együttesedről, játékodról, filmjeidről és minden egyébről.

A különböző csatornákon, mint például darts, egyéni sportok, lóverseny, mindig olvashatsz érdekességeket, aktualitásokat, míg a legnépszerűbb sportágnak, a labdarúgásnak több különálló csatornája is van. Így például a hétvégi futballdömping vagy a kedd, szerdai BL-esték alkalmával óriási élet szokott lenni a szerveren.

Az aktív tagok és a Hathárom szerkesztői folyamatosan ötletelnek, információkat osztanak meg, tippeket adnak, így minden sportfogadó számára különösen ajánlott a csatlakozás. Tippjátékos csatornáinkon pedig értékes nyereményekért játszhattok.

Mi a Hathárom-Logibet közös Discordjának célja?
Célunk, hogy megteremtsünk egy egymást segítő, baráti platformot, ahol minden sportfogadó segítséget kaphat és közösségre lelhet.

 

A Discord melyik része nem ingyenes?

Aligha kell bárkinek is bemutatni Magyarország egyetlen, profi tippmestereket összegyűjtő független oldalát, a Logibetet. A Logibet legjobb tippmesterei szeretnek élő fogadásokat is kötni, ezeket pedig a Discord zárt részlegén érhetik el az érdeklődők. Mindemellett a chatfelületen is jelen lévő tipsterektől lehet kérdezni, tanácsot kérni tippjeikkel kapcsolatban, így közelebb hozva az előfizetőket a tipsterekhez.

Az előfizetést a Logibeten tudod megváltani, ahol bármely csomag megvásárlásával jogosulttá válsz a profi tippmesterek élő tippjeinek megtekintéséhez.

Végezetül pedig íme néhány cikk, hogy miért is éri meg csatlakozni a közösséghez: