Logibet

Megérkezett a Logibet történetének legnagyobb fogása, íme a kanadai teniszguru

  • Logibet

80%-os találati arány, 14/14 plusszos hónap, 20% ROI. Félelmetes statisztikákkal érkezett meg Ryan Fawcett.

Nagyon régóta vártuk már, hogy bemutatkozzon a Logibet új sztárigazolása, akivel oldalunk már hónapokkal ezelőtt mindenben megegyezett. Örömünkre szolgál, hogy most már a nevét és a statisztikáit is elárulhatjuk: íme Ryan Fawcett, kanadai teniszguru, akinek első tippjeit már láthatjátok is a Logibeten! Ryan a Betadvisoron elért számai behúzásával érkezett a Logibetre, vagyis egy hiteles tipptörténettel kerül be oldalunkra a keddi frissítés alkalmával, több, mint 3000-es Logibet-indexszel.

 

Ryan legfontosabb számai

További statisztikákhoz kattinst a képre

A tippmester statisztikái lenyűgözők, a 20%-os ROI ilyen tippszám mellett kiugró adatnak felel meg, ráadásul a biztonságos fogadók nagy kedvence lehet majd a tengerentúli zseni, hiszen közel 80%-os találati aránnyal dolgozik. Ryan legkisebb tippszámú hónapja 7 volt, a legnagyobb pedig 45, havi átlag 24 tippel dolgozik. 

Ami viszont kuriózum, hogy a 14 hónapjából egyetlen sem volt még vesztes. A 14 hónapból ráadásul 12-szer magasabb, mint 5% volt a ROI-ja.

A számok tehát önmagukért beszélnek, úgy véljük, Ryan személyében nem csak egy rendkívül kompetens és rutinos tippmester csatlakozott a Logibethez, de a vele történt kommunikáció alapján motivált és ügyfélközpontú kolléga is, akinek elsőszámú küldetése, hogy minél többet nyerjenek vele a feliratkozók.

Hogyan kaphatom meg Ryan Fawcett tippjeit?

Ryan sem kivétel a többi tippmestertől, a Logibeten ugyanúgy a normál vagy a profi előfizetés megváltásával juthatsz hozzá a tippjeihez. A feliratkozás díja havi 15€*, amelyért Ryan mellett bármelyik tippmesterre feliratkozhatsz még.

 

>>> Feliratkozom Ryan Fawcett tippjeire! <<<

 

A kanadai tipsterről a héten bővebben is olvashatsz a Hathármon egy részletes interjú keretében, ahol azt is elárulja, mire számíthatunk majd tőle hosszútávon.

 

*: 6 hónapos előfizetés esetén