Logibet

Így debütált a kanadai teniszguru a Logibeten

  • Logibet

Ryan Fawcett kapcsán hatalmasak voltak a remények. Lássuk, mi a helyzet eddig a teniszguruval.

Június végén debütált a Logibeten Ryan Fawcett, akit oldalunknak az egyik legnagyobb külföldi riválistól sikerült szerződtetnie. Megszerzése nem csak azért volt hatalmas szó, mert egy igen neves külföldi szakiról van szó, de soha nem volt még a Logibeten az amerikai kontinensről tipster. Lássuk, mit produkált Ryan Fawcett az eltelt egy hónap során.

Az öt hét alatt Ryan 12 tippet publikált, amelyből 10 nyertes lett, mindez +17.5 egységnyi profitot hozott, 15%-os ROI-val.

Ez ugyan valamivel elmarad a tipster 20% ROI-s "karrierátlagától", de aligha érheti emiatt kritika őt. Abban viszont nem kellett csalódnunk, hogy viszonylag alacsony átlagszorzóval, ám ennek köszönhetően kiemelkedően magas találati aránnyal dolgozik a tippmester, olyannyira, hogy júliusban még hibás tippje sem volt!

Viszont többen kérdeztetek minket a tippmester aktivitásával kapcsolatban, hiszen korábbi interjújában azt jelezte, várhatóan havi 20-60 tippet publikál majd, ám az öt hét alatt csupán 12 ötlet érkezett (plusz azok, amelyeket törölni kellett, mert az eseményt nem tartották meg). Ám felelősségteljes, elszánt tippmesterről lévén szó, kérdeznünk sem kellett Ryant az okokról, ő maga küldött hírlevelet követőinek:

"Köszönöm mindenkinek, aki ezekben a nehéz hetekben is követett a Logibeten, már csak néhány hét és minden visszaáll a régi kerékvágásba, hiszen elkezdődnek a különböző ATP-, WTA- és ITF-tornák. Nagyon izgalmas időszak elé nézünk, a felkészülést pedig már meg is kezdtem, hogy sok-sok tippet tudjak biztosítani mindenki számára. A várakozásaim szerint 25-50 tipp várható havonta, amellyel remélem, elégedettek lesztek.

Nehéz időszakon vagyunk túl, kevés volt a normális esemény, sok a felkészülési torna és a váratlan körülmény. De izgatottan várom a jövőt, és még egyszer köszönöm azoknak, akik velem voltak ezekben a bizonytalan időkben."

Csekkolom Ryan többi statisztikáját az aloldalán!

Eddig tehát kiemelkedő eredményekkel büszkélkedhet Ryan a Logibeten is, és bár természetesen a minta még igencsak aprócska, ne felejtsük el, hogy a tipster egy több száz tippes historyval érkezett a Logibetre, így távolról sem arról van szó, hogy a sötétben tapogatózunk vele!

A teniszvilág újjáéledésével alighanem még több ötlet érkezik majd a teniszgurutól, amelyekről nem érdemes lemaradni!

Hogyan kaphatom meg Ryan Fawcett tippjeit?

Ryan sem kivétel a többi tippmestertől, a Logibeten ugyanúgy a normál vagy a profi előfizetés megváltásával juthatsz hozzá a tippjeihez. A feliratkozás díja havi 15€*, amelyért a kanadai teniszmágus mellett bármelyik tippmesterre feliratkozhatsz még.

 

>>> Feliratkozom Ryan Fawcett tippjeire! <<<

 

*: 6 hónapos előfizetés esetén