Sportfogadás

Ismételten óriási kaszálást tartottunk a Magyar Kupa-meccsekkel!

  • Logibet

Varin vitte a prímet, de Griezmann is durván hozta a profitot hétvégén.

Ha van sorozat, amelyben extrém eredményesek tudnak lenni a Logibet legjobb tippmesterei, az egyértelműen a Magyar Kupa. Griezmann, varin és a többiek igen könnyen találják meg a legértékesebb fogadásokat, melyekkel aztán szanaszét lehet ütni a fogadóirodákat több meccsen is. A szombat és vasárnap délután is a profitorgiáról szólt a Discord élő tippes részlegén, persze akik ismerik a tippmesterek munkásságát, aligha lepődtek meg rajta, hiszen nem az első ilyen MK-játéknap volt ez.

A történeti hűség kedvéért, kezdjük a Ferencváros ráckevei meccsével. Itt Griezmann és varin is extrém magas tétegységgel küldte játékba az egyértelműen hibásnak tűnő -5-ös hendikepet a bajnokra, ám végül egy kései hazai gól miatt be kellett érniük a követőknek egy tét visszajár fogadással.

Ami azonban ez után következett, annál nincs nemesebb bosszú.

Griezmann, varin és JokerOrigin hárman együtt összesen 100 egység profit felett hoztak össze hétvégén a magyar focitippekkel.

Külön érdemes kiemelni a Logibet legnépszerűbb tipsterét, Griezmannt, aki eddig frenetikusan tippel szeptemberben, hiszen 9 nyertes tippje mellé csupán egy 1 egységes vesztes van a Discordon. 

Szerencsére a Magyar Kupa nem sokáig pihen, a magyar futball szerelmesei pedig tűkön ülve várhatják, hogy a Logibet szakértői ismét lecsapjanak a bukmékerek elhibázott hendikepjeire.

Ha legközelebb már te sem akarsz kimaradni a kaszálásból, csatlakozz a nyerők táborához, csatlakozz a Logibethez!

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<