Logibet

Black Friday a Logibeten - óriási kedvezménnyel csatlakozhatsz a nyerők táborához!

  • Logibet

Akár féláron is csatlakozhatsz a Logibet egyre növekvő közösségéhez és kaszálhatsz úgy, ahogyan a profik.

Mint arról múlt héten beszámoltunk, indul a Black Friday a Logibeten is. Mostantól vasárnap estig minden csomagra kedvezményes, akár félárú (!) előfizetést biztosítunk, egészen az egyhónapos LIVE csomagtól a hathónapos PRO csomagig. Ráadásul, ha hosszabb távra fizetsz elő, nagyobb kedvezményt is kapsz, így ha eddig gondolkoztál rajta, hogy csatlakozz a nyerők táborához, hát itt az ideje!

 

Mekkora kedvezménnyel fizethetek elő?

Kezdjük is a legfontosabbal!

A Logibeten keddtől vasárnapig minden 1 hónapos csomagra 25%-os, minden 3 és 6 havi csomagra 50%-os kedvezményt biztosítunk.

A csomagokra külön linken tudsz előfizetni, így ha 1 hónapra szeretnél előfizetést vásárolni, EZT A LINKET nyisd meg, ha pedig 3 vagy 6 hónapra, akkor EZT A LINKET nyisd meg. Ha valamilyen okból kifolyólag mégsem a kedvezményes árat látnád a csomagok mellett, keresd fel ügyfélszolgálatunkat!

 

Most vettem előfizetést! Rám akkor már nem is vonatkozik a kedvezmény?

Dehogynem! Ha éppen aktív előfizetésed van, akkor is az akciós árakat láthatod, amelyből levonódik az aktuális előfizetésed maradványértéke. Tehát ha például háromhónapos NORMÁL előfizetést vettél 49.99€-ért tegnap és szeretnél előfizetni a féláron csak 89.99€-s, hathónapos PRO csomagra, azt mindössze 40€-ért megteheted!

Ha pedig hosszútávú előfizetést vettél nemrég, amit most nem szeretnél tovább újítani, később is jelentkezhetsz a fenti kedvezményért, így semmiképpen sem hagyjuk, hogy bárki lemaradjon a Black Friday-promócióról!

 

Kire érdemes most feliratkozni?

Több kiváló formában lévő tipster közül is válogathatsz, igazán rossz döntést nem tudsz hozni, hiszen a Logibeten kizárólag olyan tippmestereket láthatsz a felsőbb kategóriákban, akik hosszú ideje megbízható profitot termelnek.

A Logibet vezető tippmesterének, Ryan Fawcett tenisztippjeinek hatékonysága például kimagasló, nem is véletlen, hogy átvette a vezetést a ranglistában. Hónapok óta remek formában van, így őt nem érdemes kihagyni a szórásból. Nemrégiben cikkeztünk krecsak1-ről, ő egész 2020-ban igen meggyőző számokat hoz, de például medic1990 vagy maradona2727 is remek hónapokat tudhat maga mögött.

Mitől profi egy profi tippmester?
A legjobb tippmesterek olyanra is gondolnak, amelyre egy átlag fogadó soha. Olyan statisztikákat elemeznek, olyan tényezőket vesznek figyelembe, olyan összefüggéseket látnak át, amelyekre sokan nem is gondolnak. Ez különbözteti meg az amatőr fogadót a profitól. Utóbbira ebben a cikkben két remek példát is találsz.

A Logibet mellett nagyon érdemes odafigyelni az élő tippekre is, hiszen bármilyen előfizetést is vásárolsz, az élő tippek megtekintésére automatikusan jogosult leszel. És bizony van is kit vizslatni, hiszen JokerOrigin brutális hónapokat produkál, MoneyMaker pedig egész évben kiegyensúlyozottan püföli az irodákat dartsból és teniszből. A jól ismert nevek mellett a brit lóversenyes szaki tippjeit is magadévá teheted, akinek szintén szenzációs volt a teljes novembere.


Aligha van tehát jobb alkalom a csatlakozáshoz. BL-meccsek, dartsdömping, karácsonyi futballorgia, minden adott egy rendkívül eredményes decemberhez. Várunk szeretettel a logibetesek növekvő táborában, hogy megmutassuk, ez a legjobb befektetés, ha sportfogadással szeretnél nyerni!

 

Előfizetek a Logibeten 1 hónapos csomagra 25%-os kedvezménnyel!

 

Előfizetek a Logibeten 3 vagy 6 hónapos csomagra 50%-os kedvezménnyel!