Discord

Már több, mint 2000 tagból áll az ország legnagyobb sportfogadó közössége

Ha csatlakozol a közösségünkhöz, unatkozni biztosan nem fogsz :)

Hétvégén a Logibet Black Friday-akció keretein belül rengeteg új előfizető csatlakozott a Discordhoz. A több tucatnyi érkezőnek köszönhetően pedig egy legendás számot sikerült elérnünk, hiszen már több, mint 2000 tagja van a Hathárom és a Logibet közös szerverének! Hogy hogyan tudsz csatlakozni és miért is éri meg, arról bővebben is olvashatsz!


>>> Így csatlakozz a több, mint ezer fogadótársadhoz! <<<

 

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ITT.

2: Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös szerveréhez ITT.

3: Használd a webes alkalmazást, töltsd le az applikációt vagy telepítsd mobilodra a mobilappot.


Mit kapok meg ingyenesen a Discordon?

Szinte mindent, amire egy fogadó csak kíváncsi lehet. A szerverhez való csatlakozás és a tagság teljesen ingyenes volt és marad is. Több, mint 2000 tagból áll a közösség, az aktív tagok száma pedig több százra tehető, így unatkozni nemigen lehet, még akkor sem, ha alapvetően kevés a sportesemény.

 

Tudtad? A Discord az egyik legnépszerűbb online chatplatform. Találhatsz szervereket minden témában, így beszélgethetsz a kedvenc együttesedről, játékodról, filmjeidről és minden egyébről.

A különböző csatornákon, mint például darts, egyéni sportok, lóverseny, mindig olvashatsz érdekességeket, aktualitásokat, míg a legnépszerűbb sportágnak, a labdarúgásnak több különálló csatornája is van. Így például a hétvégi futballdömping vagy a kedd, szerdai BL-esték alkalmával óriási élet szokott lenni a szerveren.

Az aktív tagok és a Hathárom szerkesztői folyamatosan ötletelnek, információkat osztanak meg, tippeket adnak, így minden sportfogadó számára különösen ajánlott a csatlakozás. Tippjátékos csatornáinkon pedig értékes nyereményekért játszhattok.

Mi a Hathárom-Logibet közös Discordjának célja?
Célunk, hogy megteremtsünk egy egymást segítő, baráti platformot, ahol minden sportfogadó segítséget kaphat és közösségre lelhet.

 

A Discord melyik része nem ingyenes?

Aligha kell bárkinek is bemutatni Magyarország egyetlen, profi tippmestereket összegyűjtő független oldalát, a Logibetet. A Logibet legjobb tippmesterei szeretnek élő fogadásokat is kötni, ezeket pedig a Discord zárt részlegén érhetik el az érdeklődők. Mindemellett a chatfelületen is jelen lévő tipsterektől lehet kérdezni, tanácsot kérni tippjeikkel kapcsolatban, így közelebb hozva az előfizetőket a tipsterekhez.

Aki szeretne a profikkal, illetve a többi logibetessel beszélgetni, az csatlakozzon az előfizetőkhöz, csatlakozzon a nyerők táborához!