Logibet

Így háromszorozta meg 3 hónap alatt a pénzét egy előfizető a Logibeten!

 • Logibet

Régi előfizetőnk azt is elárulta, hogy kikre és mennyivel fogadott. Kövesd a példáját és kaszálj a Logibettel!

Ahogyan hozzászokhattatok, szeretünk időről időre részletesen beszámolni a Logibet legjobb tippmestereinek teljesítményéről, az elért profitról és egyéb érdekességekről az egyetlen magyar nyelven is elérhető tippmesteri platform kapcsán. Azonban mi is tudjuk, hogy a bőség zavara olykor nehézséget szül, hogy kire is iratkozzanak fel az előfizetők, így külön hálásak vagyunk, ha éppen azok adnak tanácsot másoknak, akik valós pénzzel követik a tipstereket.

Régi előfizetőnk, BalazsDebrecen ezúttal a zárt discordos csoportban osztotta meg tapasztalatait a Logival kapcsolatban, amelyet köszönünk szépen és örömmel közzé is tesszük.

Előfizetőnk ugyanis azt mesélte el, hogyan csinált három hónap alatt a kezdeti 300 ezer forintból közel 1 millió forintot.

"Szóval 300 ezerrel kezdtem, egy tök átlagos tétet 10 ezerre lőttem be, de ezt úgy értve, hogy ez alatt csak ritkán rakok (Varin 1-2 egységes tippjei), tehát egy egység mondjuk akkor 2 ezer HUF nálam. Ennek sok jelentősége nincs mert néha eltérek tőle de nagyjából legyen ennyi. A statisztika szerelmeseitől elnézést kérek, tűpontos stattal nem tudok szolgálni a tippszámokat illetően de a számokból ezt nagyjából ki tudom következtetni.

BalazsDebrecen statisztikái 100 nap alatt
Kezdő tőke Összes feltett tét Tiszta profit ROI
300.000 Ft 12.700.000 Ft 628.000 Ft +4.90%

Mivel tudom, hogy durván 12-13000 lehetett a tippek átlagösszege, így kijön, hogy ez nagyjából 1000 tippes minta, illetve az is kijön, hogy átlagban egy nap 10 tipp van, nyilván hétvégén átlagban több. Mindenkinek más a stílusa, nekem ez vált be. Ez az amit még nagyjából tudok követni és ebben hiszek, hogy sok pénzt kell forgatni és akkor jobban megvan az eredménye, ami tök érdekes, hogy pont 5%-ra lőttem be a tervezett roi-t és ez le is jött :) Még annyit erről a taktikáról, hogy a tétek és tippek nagyságából látszik, hogy megesett az, hogy egy iszonyú eseménydús napon egyszerre volt fent akár a bankroll fele, amit a profik biztos hibának tartanak, de én arra építettem rövidebb és hosszabb távon is, hogy akiket követek nagyjából kiegyensúlyozottak és főleg egyszerre nem hagynak cserben, eddig bejött de nyilván a fél éves és 1-2 éves minta mérvadóbb lesz.

Miért más a Logibet, mint a többi szolgáltatás, amellyel eddig találkoztál?
Mert a Logibet egy független platform, amely lehetőséget biztos a tippmestereknek, hogy pénzt keressenek tippjeikkel. Az oldalnak elemi érdeke a statisztikák hiteles vezetése és a csalás lehetőségének kizárása. A tippekről készülő statisztikák több évre visszamenőleg letölthetőek, egyesével visszakövethetőek és ellenőrizhetőek. Ez egyetlen magyar nyelvű szolgáltatásnál sincs így. Ha bővebben szeretnél olvasni arról, hogy ez miért fontos és miért nem szabad hiteltelen, exceles, csaló szolgáltatás kezébe helyezned a bizalmadat, olvasd el ezt a cikket.

Röviden összefoglalva annak ajánlanám ezt a módszert aki nem akar sokat izgulni, hisz egy meccsen nem volt fent őrületes összeg a bankrollhoz képest, illetve olyan összeggel játszik ami nem létszükség, hisz ha kifogok egy rossz hetet azért simán elmehet a kezdőtőke, de én ezt vállaltam.

 

Kiket követ BalazsDebrecen és mennyivel?

 

 • Varin: 6-os erősség és felette illetve lapos fogadások, néha élő
   
 • MoneyMaker: 3-as 4-es erősségtől felfelé 10 ezerrel kb, viszonylag sok élő
   
 • Griezmann: élő 10-20 ezerrel
   
 • th3k1ngl2p: 10-20 ezer
   
 • kecsege55x 10-20 ezer
   
 • KD: ping-pong 10 ezer
   
 • krecsak1: lapos 10 ezer

 

JokerOrigin pedig kakukktojás őt nemrég kezdtem komolyabban mert hiába vagyok időmilliomos sokról lemaradtam, és úgy voltam vele, hogy hagyom, de annyira jól megy neki, hogy elkezdtem rakni amire van időm, igaz, így nem lesz olyan kiszámítható a dolog, de hosszútávon szerintem kiegyenlíti egymást...

Azt hiszem nagyjából ennyit akartam írni, lényeg, hogy k*rva jó ez az egész közösség csak így tovább! Ja és már régebb óta tag vagyok szóval ez sokkal több idő volt kibogarászni, hogy szerintem kiket érdemes követni."


Balázs véleményét követően egy szép hosszú beszélgetés kezdődött el a zárt, csak előfizetők számára elérhető szobában, ahol mindenki megosztotta sikereit és taktikáját a Logibettel kapcsolatban, így egy remek diskurzus keretében adhattak tanácsot azok, akik a leginkább a tűz közelében vannak.

Nekünk egy ilyen őszinte előfizetői vélemény sokkal többet számít, mint bármilyen statisztika, hiszen ha valaki három hónap alatt képes egy jó taktikával megháromszorozni a bankrollját, az számunkra a legnagyobb elismerés és dicséret.

Nem is szeretnénk egyebet hozzátenni a fenti íráshoz, kívánunk Balázsnak és a többi előfizetőnek még sok-sok háromszorozást és milliókat!

Aki pedig szeretne csatlakozni ehhez a "k*rva jó közösséghez" és szeretne úgy kaszálni, ahogyan Balázs vagy ahogyan a tippmesterek, az ne késlekedjen, hanem tartson velünk!

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<