Sportfogadás

Ez a statisztika mutatja meg, mekkora gigantikus érték van a lapos fogadásokban!

  • varin

Remek hétvégét zártunk a Logibeten, de a profitnál is fontosabb a záró oddsok szétrobbantása.

A Logibet törzsközönsége már nagyon jól ismeri a lapos fogadásokat, több tippmester is nagyon szereti ezeket a típusú ötleteket. Én magam is ezt tekintem fő profilomnak, az eredményesség pedig extrém módon kimagasló. Ám, hogy ezekben a tippekben mekkora érték van, arról nem csak az elért profit, de az oddsváltozások is tanúskodnak, amelyek számomra többet mondanak ezer szónál is...

Esemény Megjátszott határ és odds Záró határ és odds Profit (egység)
Wolfsburg-Frankfurt 4 lap felett @1.90 4.5 lap felett @1.85 +7.80
Crotone-Spezia 5 lap felett @1.75 5.5 lap felett @1.80 +11.15
Dortmund-Stuttgart 4 lap alatt @1.80 3.5 lap alatt @1.90 -13.00
Mainz-Köln 4 lap felett @1.85 4 lap felett @1.78 +85.15
Union Berlin-Bayern München 3.5 lap alatt @1.90 3.5 lap alatt @1.75 -16
Real Madrid-Atlético Madrid 6 lap felett @1.85 6 lap felett @1.85 -9
Cagliari-Inter 4 lap felett @1.88 4 lap felett @2.00 -16
Augsburg-Schalke 4.5 lap alatt @1.80 4.5 lap felett @1.80 -13

 

Mint az látható is, hétvégén nyolc mérkőzésre adtunk fel lapos fogadásokat és amellett, hogy ezekkel a tippekkel +37 egységben végeztünk, talán ennél még az is fontosabb, hogy

a nyolc meccsből ötször is legyőztük a záró oddsokat és csak egyszer azok minket, ami azt jelenti, hogy igencsak értékes fogadásokat kötöttünk.

Mi okozhatja a hatalmas value-kat?

A válasz furcsa, mégis egyszerű - ezek azok a piacaok, ahol nemcsak meg lehet előzni a fogadóirodákat az információkkal, de ők maguk asszisztálnak ehhez. Ugyanis a Bundesligában a meccsek körülbelül felére előbb van line, mint információ arról, hogy ki vezeti a mérkőzést. Így miután kiderül, hogy ki vezet egy adott találkozót, gyakran még 20-30 percig, de akár órákig is stabilak a szorzók, ami hatalmas hiba, hiszen kaphat egy alapvetően magas line egy vajszívű bírót, ha pedig egy kevés laposnak tűnő mérkőzést egy keményebb spori kap, szinte biztosak lehetünk benne, hogy value tenni az overt.

 

Miért fontos megverni a closing line-t?

Legyen szó bármilyen fogadási eseményről és tippről, nagy átlagban elmondható, hogy a closing line (záró oddsok, határok) a valósághoz legközelebb lévő szám. Ekkor már beérkeztek a tétek, a piac meghatározta egy adott kimenetel valódi esélyét. Így aki hosszútávon magasabb szorzóval fogad, mint a closing line, szinte biztosan képes megverni a fogadóirodákat.

Ez pedig akkor is nagyon fontos, ha a fent említett összesítés nem +37 egység lenne, hanem -37. A záró oddsokat megverni óriási dolog és igaz, hogy ilyenkor sem zöldül minden tipp vagy balszerencsénk van, hosszútávon sokkal reálisabb, hogy egy olyan tippcsokorból, mint a fenti, masszív plusszal szállunk ki.


Aki pedig úgy gondolja, szeretne ilyen értékes tippeket kapni, csatlakozzon a Logibethez, csatlakozzon a nyerők táborához!

 

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<