Sportfogadás

Hosszútávon nyerő befektetést keresel? Mutatjuk!

Amióta elindult a zárt lovis csatorna, +36% ROI-n teljesítenek a NAP tippek.

Február 1-én arról számoltunk be, hogy mennyire erős hónappal sikerült indítani a 2021-es esztendőt lovi fronton, köszönhetően természetesen az oly' sokszor emlegetett brit forrásunknak. Ez a hónap kicsit csendesebben zajlik, ugyanakkor a NAP tippek továbbra is kifejezetten jól teljesítenek. 

Ami az idei évet illeti, 44 NAP tippet követően +134.8 egység profitot könyvelhettünk el, ám ami igazán beszédes, hogy ehhez 84.25%-os (!) ROI társul.


 

Mi az a NAP?

Lovis berkekben, így nevezik a tipster adott versenynapon vélt legerősebb tippjét. Értelemszerűen ebből mindennap csak egy van és hosszútávon ez bír a legnagyobb értékkel. 

Sokan választják azt a stratégiát, hogy csak a NAP tippeket játsszák meg. Akik nem szeretnének különösebben a lóverseny fogadással foglalkozni, csupán befektetésként tekintenek erre, számukra tökéletes választás, ha mindig csak a NAP tippeket fogadják meg. 

A brit forrásunk ebben kiemelkedően jó, hiszen nem csak 2021-ben, de alltime is abszolút pluszos. Egészen pontosan +208 egység profitot jegyezhettünk fel, méghozzá 36%-os ROI mellett. 

 

 

Hogyan láthatom a brit forrás NAP tippjeit?
 

  • 1. Csatlakozz a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez - részletekért kattints ide!
     
  • 2. Válassz egy Logibet-csomagot - bármelyiket választod, a lovis csatorna elérhető lesz számodra.
     
  • 3. A következő oldalon add meg a Discord-azonosítód, hogy hozzáférést tudjunk biztosítani számodra a zárt csatornákhoz.

 

>>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI AZ ÖSSZES LÓVERSENY-TIPPET <<<