Logibet

Így nyerhetsz stabilan rengeteget egy kockázatos tippmesterrel!

  • Logibet

Varin tippadó szokásai igen extrémek, így keveseknek ajánlott. Ezzel a szűrővel viszont vétek kihagyni a tippjeit.

Rengeteg előfizető szokta megkérdezni, kit is érdemes követni a Logibeten. Mivel egyetlen előfizetés áráért bármennyi tippmesterre feliratkozhat az érdeklődő, a bőség zavara tud olykor-olykor zavart okozni az erőben. Többek között az ő érdekükben jött létre a szenzációs statisztikával bíró SuperTipster is, ám sok olyan előfizetőről tudunk, aki szereti maga felfedezni a tippmestereket, megismerni a szokásaikat, összeállítani egy portfóliót.


>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<


Az egyik tippmester, aki igencsak megosztja a feliratkozókat, kétségtelenül varin. A master tipster rendkívül sok tippel dolgozik, így óriási kilengésekre képes. A -300 és a +300 egységes hónap sem ritka vendég nála, így általában kizárólag azoknak ajánljuk, akik stabil bankroll-menedzsmenttel, végtelen türelemmel és kalandvággyal rendelkeznek. Nemrégiben viszont több előfizető elárulta, hogyan is érdemes használni az ő tippjeit.

Én varin tippjeit szinte alig rakom. Nekem a 70%-a kuka, kizárólag a legalább 7 egységeseket játszom meg - mondta egy előfizető.

Nos, megnéztük, mennyire kifizetődő a taktika, és bizony leesett az állunk. Ez a módszer ugyanis egy nagyon kockázatos tippmesterből egy nagyon stabil, kiegyensúlyozott és rendkívül profitábilis tippmestert "varázsolt".

Varin statisztikái a legalább 7 egységes tippek esetében
Időszak Tippszám Profit ROI
Lifetime 5444 +3012 7,17%
2020 óta 559 +769 18,22%
2021 óta 53 +171 34,0%

Mint látható, nem csak rövid időtávon, de hosszútávon is hihetetlen eredményes számokat hoznak a legerősebb tippek. Varin ellen ráadásul az egyik legáltalánosabb érv a megjátszhatatlanul sok tipp, amelyet nyilvánvalóan ez a szűrés is megold. Mint az látható a 2020 óta fűződő statisztikából, ez átlagban körülbelül napi 1-1,5 tippet jelent, ami egyáltalán nem nevezhető soknak.

Az érdekesség kedvéért megcsináltuk mindezt még tovább szűrve, vagyis még a 7 egységes tippeket is kivettük.

Varin statisztikái a legalább 8 egységes tippek esetében
Időszak Tippszám Profit ROI
Lifetime 2180 +2065 10,80%
2020 óta 215 +444 24,5%
2021 óta 23 +73 37,3%

A számok tehát önmagukért beszélnek, hiába dolgozik rendkívül nagy tippszámmal varin, a legértékesebb tippjeire nagyon érdemes odafigyelni. A közel 2200 tippből elért 10.8%-os ROI például brutálisan erős.

Nem könnyű ezeket persze kiszűrni a sokaságból, ám ezzel kapcsolatos hír, hogy már tervben van a Logibeten egy olyan fejlesztés, amellyel nem csak a sportág szerint lehet szűrni egyes tippmesternél, de akár tét szerint is.

Addig is érdemes lehet akár csak ezt a napi 1-1,5 tippet lekövetni, hiszen extrém eredményesek varin legizmosabb ötletei. Ha te is csatlakoznál a Logibethez és a nyerők táborához, tedd meg minél hamarabb!

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!