Logibet

Már több hónapja havi ezer eurót nyerek a Logibettel! - interjú

  • Logibet

Havi ezer euró profit volt a célja a Logibet egyik legrégebbi előfizetőjének. Mára ez a terv már megvalósult. Interjú vaseroval, aki a kezdeti nehézségekről és a siker receptjéről is hosszasan mesélt.

Mindig is úgy gondoltuk a Logibetnél, hogy minden statisztikánál, minden számnál sokkal beszédesebb, ha egy előfizetőt tudunk megszólaltatni a szolgáltatás minősége kapcsán. Ugyanis lehetnek kiváló statisztikák, nézhet ki jól a profitgrafikon, ha ebből az aktív felhasználóknál és saját pénzüket kockáztató előfizetőknél semmi sem jelenik meg, akkor pestiesen szólva "megette az egészet a fene". Ez pedig a facebookos csaló oldalaknál rendszeresen így van, ami nem is csoda, hiszen valós és független statisztikákat ott szinte soha nem találsz...

Két mondatban arról, hogy mi is a Logibet:
A Logibet egy havi díjas modellben működő szolgáltatás, ahol a profi tippek iránt érdeklődők vehetnek tippeket a tippmesterektől. Oldalunk egy független szereplőként összehozza a tippmestereket és a nyerni vágyókat, feladatunk csupán annyi, hogy minden statisztikát és tippet validáljunk. Így az előfizetők biztosan azt kapják, amiért fizettek!

Ezért is volt külön öröm számunkra, amikor BalazsDebrecen mesélt arról, hogyan háromszorozta meg pénzét 3 hónap alatt és ezért is külön megtiszteltetés számunkra, hogy egyik legrégebbi tagunk, vasero is bőségesen mesélt tapasztaltairól és élményeiről.


Májusban lesz három éve, hogy gyakorlatilag szünet nélkül Logibet-előfizető vagy. Nyilván voltak jobb és rosszabb periódusok, de ha visszatekintesz erre az időszakra, mi az első gondolatod a Logi kapcsán?

vasero: Talán az, hogy ebben a szűk három évben a mindennapjaim részévé vált, és meg is szerettem a Logibetet. Persze, ehhez az is kellett, hogy jól alakuljanak a dolgok.

 

Talán a legfontosabb és olvasóinkat  legjobban érdeklő kérdés: így áttekintve ezt az időszakot, anyagilag mennyire térült meg az előfizetésed?

vasero: A legelején 600 eurót szántam a Logibetes fogadásokra, amihez később tettem még 100-at, ez volt a bankom, ehhez jött még hozzá eleinte az előfizetés díja. A kezdet elég rosszul sikerült, kb. másfél év után ott tartottam, ahonnan indultam. Onnan viszont jó irányba fordultak a dolgok,

két év elteltével már abban bíztam, hogy a harmadik évem vége előtt sikerül elérni átlagosan havi ezer euró profitot. Ez néhány hónapja megvan, így jelenleg nyugodtan mondhatom, hogy egyértelműen megtérült az előfizetésem.

 

Korábban írtad, hogy rögtön egy lejtmenettel kezdted a logibetes pályafutásodat, ám később sikerült 2,5-szeresére hizlalni a bankrollodat. Ez hatalmas teljesítmény, hiszen a kezdeti rossz széria sok fogadó számláját megpecsételheti. Mit tanácsolnál annak, aki beleveti magát a Logibetbe és esetleg az első 1-2 hónap nem hoz eredményt?

vasero: Aki komolyan gondolja, 1-2 rossz hónap után ne adja fel, hosszabb távon ki kell jönnie a jó eredménynek. Fontos az átgondolt tétkezelés, a tippmesterek eltérő tétjeit egymással össze kell hangolni. Emellett én híve vagyok az óvatos bankroll-menedzsmentnek, inkább legyen kisebb az egységnyi tét, de ne kelljen visszavenni belőle veszteséges időszak után se. 

Egyébként szerintem ma könnyebb elkezdeni a Logizást, mint 3 éve. Egyrészt jobbnak gondolom a tippmesteri gárdát, mint akkor volt, másrészt a Discordon sok jó tanácsot, tapasztalatot lehet olvasni. Igaz, ez eléggé elkeveredik sok más dolog között.

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

Te is többször kiemelted, hogy a Logibeten a bőség zavarával küzd az ember, rengeteg tippadó, rengeteg stratégia és stílus. Mit gondolsz, egy kezdő logibetesnek hogyan érdemes elkezdenie a tippek követését és te mit csinálnál másként, ha visszamehetnél az időben?

vasero: Szerintem én ilyet nem mondtam, vagy csak félreérthető voltam, nincs itt még olyan nagy bőség, de jó eredményre már elég most is a "kínálat". Viszont valóban tűnhet zavarosnak egy új előfizetőnek, de ha a tétek összehangolódnak, szépen kitisztul minden. Én csak pár dolgot szoktam nézni, mikor egymáshoz viszonyítva elhelyezem a tippmestereket és az egységnyi téteket meghatározom.

Mi az a tét és az egységnyi tét?
A tét egy 1-től 10-es skálán mozgó pénzösszeg, amellyel adott tipp megfogadását ajánlja a tippmester. Minél erősebb a tipp, annál magasabb a tét is. A kezdő fogadók számára javasolt, hogy a teljes bankrollukat (vagyis a fogadóirodánál tárolt pénzüket) osszák fel 200 egységre és ennek megfelelően fogadjanak. Tehát példának okáért, ha 200 ezer forinttal kezdi valaki a fogadást, akkor az 1 egységnyi tét 1000 forint, míg egy 4/10-es tippre 4000 forint megfogadását ajánlja a tippmester.

Ezek a tippszám, átlagtét, havi profitok, mekkora veszteségek fordulnak elő a havi statisztikában. Konkrétan, például maradona2727 és knorbika nálam hasonló szintet képvisel, egy különbség csak az átlag tét, ezért úgy állapítom meg az egységnyi tétet a tippjeikhez, hogy az egyiknél ami 5 egység, az hasonló legyen, mint a másiknál a 3. Ehhez képest varin a rengeteg tippjével és időnként komoly veszteséges hónapjaival egyértelműen kisebb tétet kaphat, az ő 6 egysége például csak kb 1/4-e az előzőek tétjének. És így tovább...

Azt csinálnám másként, amiket eddig leírtam. Három nagy hibám volt, minden egyes tippmester 1 egysége ugyanannyit ért, túl gyakran korrigáltam az egységnyi tétet le is és fel is, és beszálltam jó sorozatban lévő újonc tippjeire, ugyanolyan egységnyi téttel, elkaptam egy nagy visszaesést (kb -100 egység), amitől megijedtem és kiszálltam a követéséből. Persze utána visszahozta, de az már nekem mindegy volt.

Érdekességként leírom a tippmester névsoromat 2018-ból, a régebbi tagoknak biztosan ismerősek a nevek: varin, Griezmann, noemail, aprod1, onlyvape. És ez fix egységnyi tétekkel, auu. :) Hát, ma már nem is csak öt nevem van...

Ezt a szelvényt cikkünk elkészülte után osztotta meg vasero - íme, így lehet egy meccsel is több száz eurót kaszálni!

Több cikkben is írtuk, hogy a sportfogadásban olykor élvezni kell a sikereket és megbecsülni a nyereményt. Te mit vettél elsőként a logibetes nyereményeidből?

vasero: Még semmit. :)  Eddig annyi volt az élvezet, hogy gyarapodik a bank. Kezdetektől az volt az elképzelésem, hogy ha sikerül, először növeljem meg a téteket, utána kezdek kiszedni a profitból. Ha a körülmények is megengedik, egy spanyolországi út a barátnőmmel lesz az első dolog a nyereményből.

 

Mi a te taktikád jelenleg, kiket követsz a Logibeten és a Discordon?

vasero: A tippmesteri gárdám kemény magja jelenleg: varin, maradona2727, knorbika, Griezmann, KD (foci nélkül), krecsak1, th3k1ngl2p, balazs512 (tenisz), JokerOrigin, lóverseny tippek, az ő követésük és tétezésük is eléggé betonbiztos. Követem még: kecsege55x, RyanFawcett, marcikaaa36, ZeBerDee10, MoneyMaker (darts, tenisz kombi), Safeprofit tippjeit is.

Az alsóbb szinteken is figyelem, hogy van-e aki jól teljesít. Emlékszem KD-nek én voltam az első feliratkozója, vagy most például Lucky Luke kézilabda tippjeit is követem. Ja és vannak még a saját tippjeim a logiról, ami eddig nem sok sikerélményt adott, esetleg csak azt, hogy sikerült átmenetileg egy toplista élére állni. Itt jegyezném meg, hogy elismerésem mindenkinek, aki stabilan tud profitot termelni. 

A taktikám alapja, hogy én nem válogatok egy tippmester tippjei között, egy sportágból vagy rakom mindet, vagy semmit, egyedül néha sportágakat szűrök ki. Sok tippmestert követek, eddig úgy vettem észre, hogy ez kisimítja a nagyobb hullámvölgyeket, egyiknek épp nem megy, másik kettőnek jól megy, és az már nekem elég is.

Ahogy említettem, óvatos bankroll-menedzsmentet használok, hogy ne kelljen visszavenni veszteséges időszak után se. Az elmúlt egy év alatt 4-szer emeltem tétet, vissza egyszer sem vettem belőle.

 

Végezetül, ha egyetlen dolgot ki kéne emelned, hogy mi az, amiért a Logibetet ajánlod másoknak, mi lenne az?

vasero: Én szeretem a sportfogadást, de ha nem nyernék vele, akkor nem csinálnám. Logibettel lehet nyerni, szóval ezért tudnám ajánlani.


>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<