Logibet

Nincs sok időd, hogy kihasználd ezt a lehetőséget!

  • Logibet

Aki a Logibettel marad, annak sosem változik a szolgáltatás ára. Íme a legfontosabb tudnivalók.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Logibeten egy újabb fejlesztési szakasz végére értünk, amelynek zárópontjaként kitűztük a szolgáltatás árának megváltoztatását is. Ebben a cikkben röviden végigvesszük, mi is történt az elmúlt hónapokban oldalunkon és mikor is változnak az előfizetések ára.

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

Nem titkolt célunk volt a Logibetet a jelenleginél kicsit magasabb polcra helyezni, ugyanis hiába növekedett a szolgáltatás színvonala az elmúlt években, az ár nagyon régóta konstans. Detektált probléma volt tehát a Logibet vezetősége szerint a termék alulárazottsága, amely gátat szabhat a további fejlődésnek, legyen szó akár az oldal hátterét illetően, akár a tippmesteri bázist és jutalmazást nézve.

Mi változott az elmúlt hónapokban a Logibeten?

 

Elérkezett tehát az utolsó lépcsőfok, ez pedig az ár megváltoztatása, pontosabban emelése. A Logibet ára szeptember 1-jétől az alábbiak szerint változik:

A Logibet új árai szeptember 1-jétől
Csomag 1 month 3 hónap* 6 hónap*
Normál 29.99€ 26.66€ 24.99€
Pro 54.99€ 48.33€ 44.99€
*: Az árak egy hónapra értendőek

 

A fenti fejlesztéseknek és a kibővülő, egyre jobb és jobb tippmesteri gárdának köszönhetően úgy érezzük, sikerült adnunk is valamit amellett, hogy nem titkoltan több pénzt kérünk majd. A tippmesterek eredményei, a különböző "sikercikkek" és a SuperTipster egészen elképesztő statisztikája a bizonyíték számunkra, hogy ez a Logibet egyszerűen többet ér a régi árnál és sokkal jobb is, mint volt, amikor először megállapítottuk a 20€-s összeget.

 

Mindenkinek változik az ár?

NEM. És talán ez a legfontosabb témája az egész cikknek. A régi és az új ár kapcsolatában azt tudjuk írni, hogy

az az előfizető, aki soha nem mondja az előfizetésének automatikus megújulását és a szolgáltatója mindig le is tudja vonni neki időben az összeget, annak SOHA nem változik a Logibet ára.

 

Tehát, ha te 20€-ért fizettél elő valamikor és az előfizetésed szüntelenül zajlik, nem szakad meg és nem mondod le, akkor neked a Logibet sem fog drágulni sohasem. Ez vonatkozik minden előfizetés minden időtartamára, így példának okáért, aki 6 hónapos PRO-csomagot vásárol, az az új árhoz képest évi 180€-t(!!!) takarít meg, ha nem mondja le az előfizetése megújulását.

 

Mi várható a jövőben?

Rengeteg fejlesztés van a fejünkben, szeretnénk még magasabbra emelni a Logibet nívóját. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a szolgáltatás ne csak a legkorrektebb legyen Magyarországon, de egyértelműen a legjobb is. A fejlesztési prioritás élén a még gyorsabb üzenetküldés áll, amelyet push rendszerrel tervezünk megvalósítani, ennek azonban még nincs tervezett elkészülési ideje.

 

>>> A régi áron szeretnék hozzájutni a tippekhez! <<<

 

A fejlesztések mellett szeretnénk további tippmesterekkel kiegészíteni az amúgy is színes palettát.


Érdemes tehát szeptember 1-jéig akár hosszútávú előfizetést kötni, hiszen számottevő összeget spórolhatsz meg egy 6 hónapos, régi árú előfizetéssel. Ha pedig a mi szavaink nem győztek meg, olvass néhány sikertörténetet az elmúlt évekből, egyenesen az előfizetők szájából.