Lóverseny

Mi szóltunk, durván rárúgtuk az ajtót októberre!

Két nap alatt visszajött a szeptemberi veszteség kétharmada. Egyelőre úgy tűnik, hogy folytatódik az a sorminta, hogy egy bukóhónapot rögtön sikerül kijavítani egy nyerővel.

Persze nem szeretnénk elkiabálni semmit, de a tény, az tény. Két napja szóltunk, hogy most éri meg igazán csatlakozni a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerverén futó lóverseny-tippek csatornához, hiszen szeptemberben megszakadt a négy hónapja tartó nyerőszériánk. Ugyanakkor a csatorna történetében egyszer sem fordult még elő, hogy egy vesztes hónapot egy újabb vesztes hónap követett. 

Akik pedig a felhívásunkra csatlakoztak, két nap alatt röpke 33 egység profitot könyvelhettek el!

A brit lóversenyes guru tehát rendesen rárúgta az ajtót októberre. Az elmúlt két nap nyerőtippjei között pedig találunk egy gigászi 17-es oddsot, de zöldült egy 6.50-es is.
 


A 17-es oddsban egyébként az volt a különösen csodálatos, hogy elképesztően simán, gyakorlatilag izgalommentesen jött be.

 

Mit kell tennem, ha látni szeretném a tippeket?


A Discord-szerverünk zárt szobáinak eléréséhez Logibet-előfizetés szükséges. Bármelyik csomagot választod, a privát csatornák elérhetővé válnak számodra. 

Amennyiben előfizettél, az alábbi oldalon add meg a Discord-azonosítódat, hogy aktiválni tudjuk számodra a hozzáférést a zárt szobákhoz.

 

>>> SZERETNÉK ELŐFIZETÉST VÁSÁROLNI ÉS LÁTNI A PROFI LÓVERSENY-TIPPEKET <<<