Sportfogadás

Hihetetlen kaszálás volt a darts-vb - így nyerhettél rengeteget ingyen!

  • Logibet

MoneyMaker ingyenes tippjei brutális profitot eredményeztek. Maradj te is része a nyerők táborának!

Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!

Amikor a darts-világbajnokság előtt megkérdeztük MoneyMakert, hogy mik a céljai a tornára, szerényen csak annyit mondott, a tavalyi 30%-os ROI után szeretne minden felületen pluszban végezni, hiszen egy ilyen torna azért nem könnyen fogadható esemény. Mint az tudvalévő, a vb idejére a Logibet tippmesterének élő szobáját mindenki számára ingyenesen elérhetővé tettük, így bármilyen előfizetés nélkül lehetett megkapni a discordos ötleteket MoneyMakertől. Az eredmények azonban nem csak a mi, de talán még a tipster minden képzeletét is felülmúlták.

MoneyMaker ingyenes tippjei a darts-világbajnokság alatt
Tippszám Profit ROI Találati arány
31 +64.04 47.44% 64,5%

 

Pedig ennyire azért nem indult brutálisan számára a torna, hiszen az első 18 tippet követően még nullszaldó körül járt a tipster, ám amikor élesedett a küzdelem a vb-n, élesedett MoneyMaker is, hiszen utolsó 13 tippjéből 12 is nyert, ráadásul a vb-n publikált mindhárom 10/10-es tippje ült.

Aki tehát a vb ideje alatt akár csak 3 ezer forintos tétegységgel megjátszotta a tippmester ingyenes ötleteit, közel 200 ezer forint tiszta haszonra tehetett szert.

A tippmesternek nem kell szégyenkeznie a logibetes teljesítménye miatt sem. Noha az ötletei nagy része a Discordon landolt, azért a Login is 21 tippből +7,41 egység profitot összehozott a vb alatt, ami szintén remek mutatónak mondható.

Hogyan kaphatom meg a jövőben a tippmester tippjeit?

A világbajnokság végeztével MoneyMaker szobája ismét bezár, kizárólag az előfizetők számára lesz megtekinthető. Ám az előfizetők nem maradnak le sem MoneyMaker közelgő Premier League-ötleteiről, sem pedig a teniszviadalokról, amelyeken szintén bőségesen várhatóak ötletek a tipstertől.

Amennyiben a Logibeten bármilyen csomagot vásárolsz, jogosulttá válsz megtekinteni az élő tippeket is, így folytathatod a kaszálást MoneyMakerrel.

 

Hogy teljesített a többi tippmester?

Nos, MoneyMakeren kívül viszonylag kevés a dartsguru a Logibet élmezőnyében, ám az eredményre így sem lehet semmilyen panasz. A senior és master tippmesterek együttvéve közel 40 egység profitot értek el mindössze 14 tippből, vagyis bőségesen megérte benézni varinék ötleteire is a torna alatt.

Minden szinten parádés időszakon vagyunk tehát túl, bizonyítva, hogy a Logibet tényleg egy profitábilis, korrekt és hiteles szolgáltatás. A világbajnokság ideje alatt ráadásul kockázat nélkül, ingyenesen kaszálhattál velünk, jelezve mindenkinek, hogy büszkék vagyunk arra a szolgáltatásra, amelyet a tippmesterek és a Logibet nyújt.

 

Nincs más hátra, csatlakozz te is a Logibethez, csatlakozz te is a nyerők táborához!