Logibet

Csiszolatlan gyémánt tűnt fel a Logibeten

  • Logibet

Bár még csak négy hónapja csatlakozott 'Gyulus23' a Logibethez, a számai önmagáért beszélnek.

Egy újabb sikeres hónapon van túl a Supertipster, miután a február hónapot 50 egységnyi profittal zárta, amihez 7.72%-os ROI párosul. Azonban nem csak a kiemelt tippmesterek muzsikálnak hónapról hónapra remekül, hanem fel-feltűnnek az újabb sikeres tippmesterek. Csináltunk interjút 'bati33'-mal, aki frissen került fel a szenior szintre, míg most 'Gyulus23'-ra hívnánk fel a figyelmeteket.

'Gyulus23' 2021 novembere óta ad fel tippeket a Logibeten, azóta viszont már meghaladta a 600 feladott tippet. Pofonegyszerű a logikája, ugyanis a tippjei szinte csak és kizárólag gólszámos, azon belül is a kevés gólos opcióra hagyatkozik. A tippjei a világ bármely pontjáról érkezhetnek, így találhatunk Premier League-től kezdve, a német negyedosztályon át a mexikói harmadik vonalig mindent. Mindazonáltal az eddigi feladott tippjein a 2.90-es átlagodds mutatja, hogy egyáltalán nem a biztonsági tippeket preferálja!

Ugyanis hiába 41%-os a találati aránya a tippmesternek, a ROI-ja közel 16%-os, amihez 285 egységnyi profit társul. Ezért nem szabad sosem felülni az olyan hirdetéseknek, akik 60-70%-os találati aránnyal hirdetik magukat, részletes statisztikák nélkül...

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy 600 tippes minta után ez már több, mint bíztató, így érdemes szemügyre venni a Logibeten is. 

Ugyan egy junior tippmesterről beszélünk, ha így folytatja Gyulus alighanem hamarosan a szeniorok között üdvözölhetjük. A követőknek azonban már most érdemes lehet feliratkozniuk, miután megbízhatóan, masszív profitot szállít hónapok óta.

>>> Nem akarok lemaradni Gyulus23 tippjeiről <<<