Logibet

Hihetetlen nyeremény egy nap alatt - te tudnád ezt überelni?

  • Logibet

Egy ezresből negyedmillió forint egyetlen tippel? Hihetetlen, de a Logibet tippmestere megcsinálta!

Sok elképesztő kaszálásnak adott már otthont a Logibet, bizonyítva, hogy tényleg itt vannak a legjobb tippmesterek a magyar piacon. Bizonyára az előfizetők rengeteg nyereményre és dicsőségre emlékeznek vissza örömmel, azonban ami egy áprilisi este történt, olyan soha korábban. Olyannyira hihetetlen dolognak lehettünk ugyanis szemtanúi, amivel még a Logibet rendszere sem tud egyelőre mit kezdeni.

Ez az a bizonyos 251-szeres szorzójú nyerő tipp!

A Logibetes tippfeladásnál ugyanis él egy olyan rendszerszabály, mely szerint a tippmesterek csak olyan tippeket vihetnek fel, amelynél a tét és az odds szorzója nem nagyobb, mint 100. Soha korábban nem is volt olyanra példa, hogy ezt módosítani kelljen, hiszen nem volt még olyan fogadás, amely ennél nagyobb profitot hozott volna (a tippmesterek kommentben jelezhetik, ha ennél magasabb a szorzó egy fogadás esetében). Egészen addig a bizonyos áprilisi estig...

 

Varin, a Logibet master tippmestere ugyanis megfogott egy 251-szeres (!!!) oddsot azzal, hogy a Troyes-Clermont meccsen mindkét csapat 5 büntetőlapot kapott.

 

Az 1 egységgel kiajánlott tipp önmagában is brutális profitot hozott, így szinte már "aprópénz" az a mellette lévő 106 egység, amelyet az over 2+2 lap és over 3+3 lap tippek hoztak. Ez azt jelenti, hogy egyetlen meccsen varin követői szinte elképesztő mennyiségű pénzt, +356 egységet nyertek. Mondani sem kell, hogy akár csak 1000 forintos egységnyi tét esetében ez mennyi pénzt jelent, hát még azoknál az előfizetőknél, akiknél mondjuk 3-4 ezer forint egy egység.

Tippmesteri szavak
"Akik régóta követnek, tudják, hogy mennyi ideje üldözzük már a mi kis nemezisünket, a 100 feletti oddsot. Volt már korábban egy 101-szeres odds és emlékeim szerint többször is közel álltunk a 100 felettihez, de szinte sokkoló meglepetés nekem is, hogy éppen egy francia meccsen jött be. Nem szoktam igazán ezzel a piaccal foglalkozni, de a párosítás és a bíró is ígéretes volt és persze a szerencse is a mi oldalunkra szegődött. Kicsit sértve érzem magam, hogy nem a kedvenc bundesligás piacomon tört meg a jég, de a gyász aligha tart sokáig, hiszen hétvégére már készülök nagyon egy mérkőzésre. Ha minden jól sül el és a bíró is jó lesz, alighanem ott is jó esélyünk lesz egy izmos kaszálásra!" - varin

És ahogyan ilyenkor lenni szokott, sok előfizető képek formájában is megosztotta nyereményét, bizonyítva ezzel, hogy ismételten megjátszható tippről és oddsról volt szó - ezeket a cikk alján láthatod.

Természetesen kár arra apellálni, hogy minden nap ilyen oddsok jönnek majd be, de azt is tudjuk, hogy varin gyakran próbálkozik ilyesmivel és többször is közel volt már az ilyen gigakaszáláshoz.

Ha te is szeretnél egy valóban hiteles és megbízható szolgáltatáshoz és egy remek közösséghez csatlakozni, ne habozz! Aztán ki tudja, lehet, hogy néhány nap múlva te is elkapsz a tippmesterekkel egy 251-szeres oddsot ;)

 

Érdekelnek a nyerő tippek, kaszálni akarok a profikkal!

 

 

Nem semmi profitözön!

 

Félmilliós profit egy nap alatt?!

 

500-as tétre is durván hozott az over 4+4

 

Volt, aki idő előtt cashoutolt a szelvényből - ő sem járt rosszul!

 

Ennek az előfizetőnek sincs rossz hónapja a Logival

 

A későn ébredők is szép oddson tehették a tippeket