Discord

Megújult Magyarország legnagyobb sportfogadó közössége!

Több, mint 1000 taggal és megújult kinézettel, új funkciókkal vár téged is az ország legnagyobb sportfogadó közössége.

Töretlen népszerűségnek örvend Magyarország legnagyobb sportfogadó közössége, a Hathárom és a Logibet közös Discord-szervere. Mivel szeretnénk, ha a közelgő labdarúgó-világbajnokságon is itt lenne a legnagyobb élet, néhány izgalmas újítást eszközöltünk, de további érdekességek is várhatóak még a közeljövőben.

Új profi és amatőr tippmesterek

A közösségépítés egyik legfontosabb eleme maga a közösség és az igényes tartalom, lelkes tippmesterektől. Éppen ezért bárki számára elérhetővé tettünk egy blogszekciót, ahol saját szobában oszthatják meg tippjeiket a lelkes fogadók. Néhány nap alatt nyolc új szoba is nyílt, rengeteg egyedi tartalommal.

Mindemellett a fizetős részleg is kapott egy új lendületet, hiszen bővült a tippmesteri repertoár. A Logibeten bármelyik csomagra előfizető userek ettől a hónaptól már olyan tipsterek élő ötleteit vagy kombijait is megtekinthetik, mint ZeBerDee10, buszkec vagy az igazi veteránnak számító JokerOrigin, aki a múltban sok szép tippel örvendeztetett meg minket.

Mint az a képen is látható, új kinézetet kaptak például a szobák, így még könnyebb megtalálni, pontosan mit is keresünk. Továbbra is rengeteg tematikus szobában oszthatod meg tippjeidet, gondolataidat a többi fogadóval, így értékes információkhoz és ötletekhez juthatsz. Szinte minden sportágnak saját szobája van, de akár dumálhattok surebetes fogadásokról, stratégiákról, online pénztárcákról, sőt a dühöngőben még a napi bad beatek okozta frusztrációt is kiélheted. Ha pedig valamilyen új szobára, új témára van szükség, az adminok szívesen segítenek, de egyébként is van lehetőség akár zenékről, filmekről vagy játékokról is diskurálni két jól irányzott fogadás között.

A jövőben szeretnénk különbözőfajta botok segítségét is igénybe venni, hogy még könnyebben eligazodhassanak a tagok a szerveren. Alapvetően rengeteg minden megtalálható a szobákban, a fizetős tippektől az ingyenes tippeken át nagyon sok mindenig, így ha valaki komplexebb képet szeretne kapni a lehetőségekről, abban akár a botok is tudnak segíteni.

Jelenleg például az alábbi botparancsokat írhatod be bármelyik szobába (ezek az üzenetek rögtön eltűnnek, a bot pedig privátban segít:

Ezeket a parancsokat használhatod most a szerveren

Ezekkel szeretnénk tehát még otthonosabbá tenni a Discord-szervert és várunk ehhez minél több lelkes amatőr vagy profi sportfogadót a szerverre.

 

Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz? 

1. Regisztrálj ingyenesen a Discordra ide kattintva

2. Csatlakozz ide kattintva a Hathárom és a Logibet közös Discord-szerveréhez!

3. Ha akarod, le is töltheted az alkalmazást a gépedre ide kattintva.

4. Ha akarod, le is töltheted a Discordot a telefonodra is az Apps Store-ból vagy a Play Áruházból.