Premier League

Óvatos tippet hozunk a hétfő esti PL-zárómeccsre

Alsóházi csatát rendeznek hétfő este, ahol az újoncnak fontos lenne a javítás.

A forduló zárómeccsét Nottinghamben rendezik, ahol az újonc az Aston Villát fogadja. Egyik gárda sem most éli legszebb napjait, bár a Villa inkább feljövőben van, míg a Forest továbbra is lejtmenetben. A bukmékereknél enyhén az Aston Villa az esélyes, de a vendégsiker is kettes szorzó felett fogadható jelenleg.

3901030

Nincs könnyű helyzetben az Aston Villa, miután nyolc találkozó alatt mindössze 6 rúgott gólig jutott Steven Gerrard alakulata, amivel mindössze a 16. helyen szerénykedik a Premier League-ben. Pedig a nevek alapján ennek a Villának simán a felső házért kell majd küzdenie, de tegyük hozzá, annyira sűrű jelenleg a PL középmezőnye, hogy egy esetleges hétfői győzelemmel a 9. helyig ugorhat előre a csapat. 

Ennek ellenére ami mindenképp biztató, hogy a legutóbbi három meccsen veretlen maradt az együttes, a Citytől elcsent egy pont pedig megsüvegelendő. Azonban az előző körben a Leeds ellen idegenben csak egy 0-0 jött össze, pedig egy félidőt emberelőnyben töltöttek Coutinhóék. 

Egyértelműen a legnagyobb gond a góllövés a Villánál, szerencséjére az egyik leggyengébb védelemmel épp a Nottingham rendelkezik.

A hazaiak ugyanis a jó kezdés után már zsinórban öt vereséget számlálnak, ráadásul a Leicester ellen a múlt héten egy négyesbe szaladtak bele. A meccs után Steve Cooper kesergett, hogy ahol elmaradtak, az az, hogy nem voltak csapat, ami azért nem túl jó előjel a mai találkozóra nézve sem. A 21 kapott gól, az újoncok elleni vereségek (Fulham 2-3, Bournemouth 2-3) pedig azt mutatják nekünk, hogy jó esély van rá, hogy Cooper nem éli meg az október végét a Forest menedzsereként.

Hiányzók oldalán jobban állnak a hazaiak, Gibbs-White visszatérhet a kezdőbe, így csak az Omar Richards, Moussa Niakhate duó marad ki. A vendégeknél visszatérhet a védelembe Matty Cash, kérdéses a játéka Leon Bailey-nek, míg Ludwig Augustinsson, Lucas Digne és Boubacar Kamara biztosan nem léphet pályára.


>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire fogadjunk?

A hazaiak oldalán uralkodó egyre rosszabb morál okán mi inkább a vendégek felé hajlunk a mai találkozón. Bár a Villa csatársora finoman szólva nem remekel ebben a szezonban, ha van védelem ahol teremhet babér a vendégeknek az a Nottingham lesz.

Egy ázsiai hendikepes tippet néztünk ki, ahol -0.25-tel támogatjuk a Villát. Mindez azt jelenti, hogy vendég siker esetén nyer a tippünk, míg döntetlen esetén csak a fél tétünk vesztene, így ez egy biztonságibb fogadásnak ígérkezik, mintha háromesélyben próbálkoznánk.

{"headTitle":"Nottingham - Aston Villa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aston Villa -0.25","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3901030] 2022-10-10 21:00:00 Nottingham Forest - Aston Villax;