Logibet

Ilyen volt az év a Logibeten - az előfizetők értékelték 2022-t

  • Logibet

Pozitívumok és negatívumok is voltak 2022-ben, ezekről vetettünk most számot, az előfizetők segítségével.

Ismét elérkeztünk az év végéhez, ideje számot vetni arról, hogy mi is történt a Logibeten 2022-ben. Ez az év sem hozott ugyanis unalmat testvéroldalunkon, feltűnő új tippmesterek, fejlesztések és sok izgalmas tipp színesítette a palettát. Vessünk tehát számot az óévről, elsősorban az előfizetők segítségével.

Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!

Egy kérdőívben ugyanis megkérdeztük azokat a tagokat, akik 2022-ben előfizetők voltak a Logibeten, érdeklődtünk a szolgáltatás minőségéről, az idei eredményről és arról, mit javítanának a terméken.

Egy olyan szolgáltatásnál, mint a Logibet, számunkra az a legfontosabb, hogy a felhasználók nyerni tudjanak vagy legalább visszanyerni az előfizetés árát, így erre is rákérdeztünk. Emiatt is különösen kedves a számunkra, hogy

a legnagyobb arányban azt válaszolták előfizetőink, hogy több pénzt nyertek, mint az előfizetés ára és csupán idei tagjaink 20%-a írta azt, hogy összességében bukott a Logibettel 2022-ben.

Megkérdeztük azt is, hogy egy 10-es skálán mennyire voltak elégedettek a felhasználók az előző 12 hónapban, erre az átlagos pontszám 7,34 lett, a felhasználók 72%-a pedig legalább 7 pontot adott az esztendőre. Ezen azért lehetne javítani!

A mögöttünk hagyott időszak legfontosabb fejlesztése a push üzenetküldő rendszer lefejlesztése volt, aminek elsődleges szerepe szimplán az, hogy gyorsabban jussanak hozzá az előfizetők a tippekhez. Szerencsére itt a siker egyértelmű, hiszen a pusht használók közül mindenki arról számolt be, hogy gyorsabban kapja meg a tippeket, így az eredmény egyértelműen pozitív.

2021 szeptemberében a Logibet ára növekedett, hogy a képviselt minőséget jobban tükrözze az előfizetés ára, így fontosnak tartottuk, hogy erről is kapjunk visszajelzést. A visszajelzések alapján reális jelenleg a Logi ára, hiszen minden második felhasználó szerint nagyjából helyes az ár, míg 30% szerint túl drága, 20% szerint túl olcsó a termék. Ez nagyon pozitív visszajelzés a számunkra, hiszen a kérdőívet anonim módon is ki lehetett tölteni, ilyenkor pedig azért sokan kattintanak rá arra, hogy túl drága a termék.

 

Ez a legfontosabb dolog, amit tudnod kell a Logibetről!

A Logibeten minden statisztikát, minden számot számítógépes rendszer validál, ezáltal nincs lehetőség az adatok manipulálására sem a szolgáltató, sem a tippmesterek részéről.

Ez ma Magyarországon az egyetlen olyan szolgáltatás, amelynél a statisztikák 100%-ig megbízhatóak és minden tippmester minden egyes tippje egyesével vissza is ellenőrizhető.

Ez azért van, mivel a Logibet csak egy független platform, ahol bárki adhat tippet, a termék feladata csupán az, hogy összehozza a tippmestereket és a tippvásárlás iránt érdeklődőket. Ilyen máshol jelenleg nincs, kizárólag a nemzetközi oldalaknál jellemző a hasonló megbízhatóság és visszaellenőrizhetőség. A Logibet ezzel magaslik ki a magyar "konkurenciáitól".

 

Kiemelten fontos szolgáltatás a Logibeten a profitgaranciával ellátott SuperTipster, amely eléggé vegyes évet zárt. Az ST esetében az átlagos pontszám a 2022-es esztendőre 6,42 volt, így nem is kérdés, hogy 2023-ra jobb teljesítmény szükségeltetik az algoritmustól, habár a 4.3% ROI egyébként nem rossz.

Már korábban is belengettük, hogy a jövőben egyes tippmesterekre majd csak egyénileg lehet előfizetni, ugyanis 150-200 feliratkozó esetén sajnos vannak tipsterek, akiket nehéz lekövetni. Noha a válaszadók csupán 16%-a szerint jelent problémát a lekövethetőség, a nevek között igencsak visszatérő tipsterek vannak, így valószínűleg a következő hónapokban lesznek tippmesterek, akiket kiemelünk a NORMÁL- és PRO-csomagból.

Számunkra meglepő visszajelzés volt, hogy a logibetesek csupán 30%-a vezet statisztikát az itteni tippjeiről, viszont 71% diverzifikálja a téteket tippmesterenként, ami alapvetően nagyon fontos a Logibeten.

Egy átlagos előfizető átlagos egységenkénti tétje 2022-ben (tehát egy 1/10-es tipp tétje) 1800 forint volt, de akadtak 100 forintos és 10000 forintos egységenkénti tétek is.

A fenti szám nekünk is nagyban segít, hiszen az átlagos téthez könnyebben tudjuk belőni az előfizetés árait, mivel ha mondjuk azt tapasztalnánk, hogy szélsőségesen alacsony a tétegység a fogadóinknál, abban az esetben még a Logibet nagyon olcsó csomagjait is csak sok egység profit árán lehetne kifizetni. Így viszont 6 hónapos NORMÁL-csomag esetén átlagosan mindössze havi 6 egység(!!!) profit szükségeltetik a csomag kifizetéséhez, ami igencsak üdvözítőnek mondható.

Emellett szerettünk volna visszajelzést kapni arra vonatkozóan is, hogy mit szeretnek legjobban és legkevésbé a Logibeten, amelyekből összegyűjtöttünk párat. A pozitívumok között két visszajelzés van kiugró számban, mégpedig a barátságos, segítőkész discordos zárt közösség és a megbízhatóság vagyis az, hogy

a Logibeten minden statisztika valós, nincs csalás, nincsenek elfedett számok és az oldal egésze transzparens. Számunkra pedig kiemelten fontos is volt az első perctől, hogy ezt az üzenetet átadjuk és lássák az előfizetők is.

Emellett még többen említik az ár/érték arányt, a SuperTipstert, a speciális tippeket és azt, hogy okos taktikával és odafigyeléssel sok pénzt lehet nyerni.

A negatívumokból ilyenkor még többet tudunk tanulni, hiszen a fejlesztendő területek is rendkívül fontosak ahhoz, hogy még magasabb polcra kerülhessen a szolgáltatás. Itt kiugróan magas arányban válaszolták a Logibet-indexet (amelynek fejlesztése jelenleg is folyamatban van), többen keveselték a legjobb tippmesterek tippszámát, az egyes tippek játszhatatlanságát, illetve azt, hogy a kezdő logibeteseknek nehéz dolguk van a sok tippmester és tipp okán. Ezeken mindenképpen dolgozni szeretnénk az újévben.

Végezetül íme egy igazán szívmelengető vélemény, amelyet jó volt elolvasnunk:

Imádom a Logibetet, megváltoztatta az életem konkrétan. Csak azt bánom, hogy nem 10 evvel korábban jöttetek be az életembe. Aki betartja az iránymutatásokat, az véleményem szerint csak plusszban jöhet ki havi/éves szinten!

Egy következő cikkben pedig leleplezzük azt is, hogy ki volt az év tippmestere, míg a kérdőívet kitöltők közül az 1 hónapos PRO-előfizetést Yeban, F1fan és Soska77 nyerték. Őket kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot az info@logibet.com címen.

Minden kedves olvasónknak, logibetesnek és tippmesternek boldog új évet
és profitban gazdag 2023-at kívánunk!