Logibet

Már csak néhány hely maradt! - mától így kaphatod meg a kéziguru tippjeit

  • Logibet

Buszkec statisztikáival messzemenőkig rászolgált arra, hogy saját csomagot kapjon.

Amint arról korábban is beszámoltunk, buszkec révén elindul az első egyéni előfizetés a Logibeten. Március 1-jétől, vagyis ma reggeltől a tippmester tippjei kizárólag saját csomagjában elérhetőek. Íme a legfontosabb tudnivalók!

 

Előfizetek buszkecre!

 

Buszkec esetében, a követhetősége miatt már előre lefektettük, hogy kizárólag 60 előfizetőt engedünk, hogy megvegye a csomagját. A régi előfizetők számára amolyan "előjelentkezést" biztosítottunk, ők pedig éltek a lehetőséggel és a 60-as limit több, mint felét már ki is használták.

Ezáltal nem árt sietni, aki szeretné megkapni buszkec tippjeit, hiszen ha betelik a limit, a csomagot levesszük, az nem lesz megvásárolható egy ideig.

 

A buszkec-csomag ára 
1 hónap 3 hónap* 6 hónap*
24.99€ 23.33€ 20.83€
*: 1 hónapos árra vetítve

 

Mint látható, a tippmester ára a NORMÁL-csomag alatt lesz, a PRO-nak pedig kevesebb, mint a fele. Ezért az összegért nem csak buszkec logibetes tippjeit kaphatja meg az előfizető, de a discordos élő tippjeit, kombijait és mérkőzés előtti ötleteit is. Ez utóbbiba egyébként az elmúlt napokban bárki be is nézhetett ingyenesen, a profit pedig nem maradt el, hiszen az ingyenes időszak alatt is profitot termelt a tippmester.

A kéziguru eredményességéről az alábbi táblázat is sok mindent elmond, egyértelműen kiváló eredményeket szállít, emellett pedig szeretik is őt a feliratkozói.

"Ezért a srácért (nőért?) érdemes feliratkozni.  Nem lövöldöz feleslegesen. Profin csinálja. Minőség a mennyiség helyett. Így tovább, Buszkec" - írja egy előfizetőnk.

buszkec eredményei a Logibeten
  Tippszám Profit ROI Találati arány
Elmúlt 1 év 398 +315.57 13.28% 64.49%
Összesített 1422 +685.58 7.12% 64.91%

 

Hogyan tudok előfizetni buszkecre?

Mostantól tehát buszkec tippjei kizárólag azok számára lesznek elérhetőek a Logibeten és a Discordon is, akik csomagját megvásárolták. A csomagok között nincs semmi összefüggés, lehet egyszerre NORMÁL/PRO-csomagod és buszkec-csomagod, de lehet kizárólag csak a tippmesterre előfizetésed is. A csomagját az előfizetői felület Egyedi ajánlatok részén találod meg.

 

 

Előfizetek buszkecre!

 

Buszkec csomagja március 1-jétől megvásárolható!