Logibet

Nagyot mentek buszkecék! - augusztusi Logibet-összefoglaló

  • Logibet

Augusztus sem lett rossz hónap, akadtak kimagasló teljesítmények.

Lezárult a Logibeten is az utolsó nyári hónap, amely leginkább az egyéni előfizetőkről szólt. Jöjjön a jól megszokott havi összegző, ahol megnézzük, kik nyújtották a legjobb és leggyengébb teljesítményt.

Mint jeleztük, a prímet ezúttal talán az egyéni előfizetéssel rendelkezők vitték, közülük is buszkec, illetve MiniKelly. Buszkec remek számai már csak azért is kedvesek számunkra, mert az előző összefoglalóban éppen rá hívtuk fel a figyelmet, ő pedig megszolgálta bizalmunkat. A kézi- és kosárguru is kiváló statisztikákat hozott, sokadszorra megmutatva, mennyire rászolgáltak az egyéni előfizetésre. David667 visszafogott hónapot zárt, de azért van egy fogadásunk rá, hogy ilyen brutális kezdés mellett ki is lesz szeptember legjobb tippmestere. :)

 

Az egyéni előfizetéses tippmesterek mérlege augusztusban
Tippmester Tippszám Profit ROI
buszkec (Élő) 51 +69.54 29.47%
MiniKelly (Logibet) 42 +42.20 9.59%

 

MiniKelly ugyan még csak az első hónapját tudta le a Logibeten, de kifejezetten örülünk neki, hogy a bátor, swingekkel teli taktikája ellenére is hozta a közel 10%-os ROI-t. Egy biztos, a francia tipsterrel lehetetlen lesz unatkozni. Interjút itt olvashatsz a kosárguruval.

 

Feliratkozom az egyéni tippmesterekre!

 

A Logibet NORMÁL- és PRO-csomagjaiban elérhető tipsterek is megdolgoztak a pénzükért, többen is szép augusztust zártak. 10% feletti ROI-val tért vissza marcikaa36, nagyon erős lett Blueeyez37 hónapja, de KD, knorbika, MoneyMaker és david667 is plusszolt. A hónap tippmesterének ezúttal mi th3k1ngl2p-ot választottuk, aki 35 tippből ért el 37.48%-os ROI-t.

A master tippmester egészen brutális félévet hoz, hiszen az utolsó 6 hónapban +132 egységet nyert, ami 14%-os ROI-nak felel meg.

Ám joggal büszkélkedhetünk a SuperTipsterünkkel is, amely tavaly november óta egyetlen mínuszos hónapot produkált csak. A PRO-csomagban elérhető, profitgaranciával ellátott tippválogatás számai frenetikusak, már szinte arra sem emlékszünk, hogy kell valakinek érvényesíteni a profitgaranciát. :)

A SuperTipster statisztikái 2022 november 1-je óta
Tippszám Profit* ROI Találati arány
478 +1.242.840 9.91% 58.79%
*: 4000 forintos egységenkénti tét esetén

 

Extrém gyenge teljesítmény ezúttal szerencsére nem volt, így a citromdíjat most senkinek nem osztottuk ki, de a mínuszosok között volt varin, a brutális nyarat produkáló Griezmann, illetve Cipolla és krecsak1 is.

 

A következő etapra mi egyértelműen david667 tippmester ajánljuk, aki óriási formába van, a focibajnokságok kezdetével tőle pedig extrán kiugró teljesítményt várunk.

 

Korábbi összefoglalóink:

 

Meglepő, ki lett január legjobbja - 2023. január

Februárban vadiúj név lett a legjobb - 2023. február

Beindult a tavaszi kaszálás - 2023. március

Ismét bizonyítottak a legjobb tippmesterek - 2023. április

Volt jobb, lesz jobb - 2023. május

Szenzációsan kezdődött a nyár! - 2023. június

Túl sok volt a jó eredmény, alig tudtunk MVP-t választani - 2023. július