Bajnokok Ligája

1.87 vagy egy kis fűszerrel 3.10? Mit választasz a Milan-Newcastle meccsre?

  • Cipolla

A halálcsoporttal kezdődik a BL-szezon, a Milan-Newcastle meccsen nehéz jósolni, mi mégis megtettük.

Az ősszel alighanem az F-csoportra lehet igazán kíváncsi minden futballrajongó, ugyanis a Newcastle, Milan, PSG, Dortmund négyes az elmúlt évek messze legerősebb csoportjának ígérkezik. Most a Milan-Newcastle párharccal foglalkozunk, ahol a bukmékerek nem is tudnak állást foglalni a végkimenetellel kapcsolatban.

Az AC Milan jól indította a szezont, azonban a hétvégén egy nagy pofonba szaladt bele a városi rivális ellen. Az 5-1-es vereség akkor is fájó lehet Pioliéknak, ha az elmúlt években rendre meggyűlt a baja az Interrel a szomszédnak. Ennek ellenére azért nincs rossz éve eddig a piros-feketéknek, 4 meccs után 9 ponttal áll a Serie A-ban, ráadásul a Romát is legyőzte már idegenben.

A Newcastle startja felemás volt, öt meccs után már három veresége is van a tavalyi kiemelkedő szezon után. Az a negyedik hely mindenképp óriási siker volt a Szarkáknak, de idén fog kiderülni, hogy ez csak egy egyszeri csoda volt, vagy tényleg képes megragadni a közvetlen élbolyban a gárda. 

A rossz szezonstart ellenére egyben van ez a társaság, a nyáron is inkább erősödött, ami viszont gond lehet az a rövid kispad. Márpedig ebben a csoportban jó eséllyel egy könnyű meccs sem lesz, így vagy a PL vagy a BL-szereplés megsínyli majd alighanem ezt az őszt.

A hazaiaktól nem számíthatunk Pierre Kalulu és Ismael Bennacer játékára. A vendégek részéről szinte biztosan a kezdőben kap helyet a nyáron Milantól érkező Sandro Tonali, míg Joe Willock és Joelinton játékára kis esély van.

 

Mire fogadjunk?

A tavalyi év elődöntőse fogadja a majd' 20 év után újra BL-ben szereplő Newcastle gárdáját. Ha csak az erőviszonyokat nézzük, nagyjából egyet tudunk érteni a bukmékerek szorzóival, azonban amellett mi nem mennénk el, hogy nemzetközi rutin nélkül egy ilyen csoportot nehéz lesz túlélni. 

A Milant tavaly már néhányszor leírták, ehhez képest a Tottenhamet kiütötte a nyolcaddöntőben (igaz a csoportkörben a Chelsea oda-vissza verte őket). Most sem látjuk, hogy vereség lenne a vége, taktikailag felülmúlhatják az angolokat így egy ikszet legalább megszavazunk nekik úgy, hogy maximum 3 gólt láthatunk majd.

Ezt a szelvényt pedig a fogadásépítőben triplázóra emelhetjük azzal, hogy még hozzácsapjuk, hogy maximum 10 szögletet láthat a publikum. Ha vissza tudja fogni a játék intenzitását a Milan, ez a tipp is könnyedén zöldülhet, így ezt is elvisszük kedd estére.

Tipp 1: 1X és 3.5 gól alatt @1.87

Tipp 2: Fogadásépítő: 1X + 3.5 gól alatt + 10.5 szöglet alatt @3.10