Bajnokok Ligája

Mire megy a BL-újonc ellen a Barcelona?

Kötelező győzelemmel indíthatja az új BL-szezont a Barcelona, amely a belga Antwerpet fogadja.

Óriási győzelmet aratott szombat este a Barcelona csapata, amely a La Liga 5. fordulójában 5-0-s kiütést ért el az egyébként jó erőkből álló Betis ellen. Xavi Hernandez együttese tehát egyre inkább formába lendül, ez pedig nem túl jó hír a szerényebb képességű belgák számára, akik történetük során először szerepelnek a Bajnokok Ligájában. 

A fogadóirodák természetesen be is árazták a csapatokat, hiszen például a Barcelona sikere az egész játéknap egyik legkisebb szorzóját fizeti, míg az Antwerpen diadala 15-20-szoros pénzt is érhet, teremtől függően. 

Csapathírek

Ami a csapathíreket illeti, a Barcelonánál nincs változás a hétvégéhez képest, Pedri és Araújo személyében két kulcsember továbbra is partvonalon kívül van. Viszont mindkettőjüket tudja pótolni Xavi, méghozzá minőségben, hiszen Cancelo és Gündogan gyorsan és remekül épült be a csapatba, erősítve ezzel a hátsó és középső alakzatot. A hétvégi kezdőhöz képest nem várnak (sok) változást a katalánok lapok. 

A vendégek kapcsán nem ennyire pozitív az összkép, mert bár van Bommel együttese nincs rossz passzban, jó pár fontos játékosa hiányzik majd a meccsről. De Wolf, Verhulst, Engels, Vines és Corbaine is maródi, márpedig tavaly kulcsszerepet kaptak, így nagy kérdés, hogy egy világsztár csapat ellen nélkülük mennyit tud kihozni magából a gárda. 

[4314984] 2023-09-19 21:00:00 Barcelona - Royal Antwerpx

Mire érdemes fogadni?

A belga csapat igazi sötét lónak számít, hiszen ezen a szinten még nem találkozhattunk vele, így nehéz belőni, hogy pontosan mire is lehet képes. A pontszerzés persze nem igazán van benne a pakliban, hiszen a Barcelona egyre inkább visszakapaszkodik a csúcs közelébe, a katalánok pedig önbizalommal telve várhatják ezt a találkozót. 

A realitások azt mondják, hogy az egyetlen valódi kérdés az lehet, hogy pontosan mennyit is tud közé tenni a Barcelona. A bukmékerek szerint 3 gólos különbség a legvalószínűbb verzió a végeredményre, de azért egy nyitómeccs mindig bizonytalan, ráadásul láttunk már olyat, hogy egy belga csapat idegenben tudja megtréfálni híres-neves vendéglátóját. 

A különbség és a hendikepes fogadások helyett így a Barcelona góljaira mennénk rá, a +/-2,5-ös line-t over oldalról fogadnánk. A tipp értelmében 3 vagy több hazai gólnál már nyertes a tipp, 0-1-2 barcelonai gólnál pedig veszítünk. 

  • Barcelona gólok 2,75 felett@1.87 

  • Barcelona gólok 2.5 felett@1.73