Bajnokok Ligája

Biztonsági szelvényt raktunk össze a City meccsére

A keddi játéknap legegyértelműbb meccsének ígérkezik a City és a belgrádiak összecsapása.

A címvédő is megkezdi a Bajnokok Ligája menetelését, Pep Guardiola csapatának nehéz lett volna könnyebb ellenfelet kérnie az első meccsen, mint a crvena Zvezdát. Az angolok sikere mindössze 1.05 körül fizet, míg a vendégsiker akár 30-40-szeres pénzt is érne.

Egyelőre nem nagyon találnak a riválisok fogást az új idényben sem a Manchester Cityn, a Premier League-ben öt meccs után is százszázalékosok Erling Haalandék, igaz az ellenféllista eddig nem a legveretesebb volt. Nehéz meccs azért így is akadt, akár a hétvégi is 

Ehhez a sorhoz dukálnak a belgrádiak is, a szerb bajnok ugyanis automatikusan főtáblára került, de a magyar szurkolók jól emlékezhetnek a szerbekre a tavalyi Európa Liga szezonból. Akkor a Ferencváros csoportjában negyedik helyen végzett a gárda, ebben a szezonban pedig a bajnokságban már két vereségnél jár. 

Zsinórban hatodik bajnoki címük után természetesen idén is ez a legfőbb céljuk, a BL-ben pedig a Young Boys ellen meccselhetik le a 3. helyet vélhetően.

A City ebben a naptári évben még nem hibázott hazai pályán, egészen hihetetlen, de mind a 18 meccsét megnyerte a csapat, ráadásul a könnyebb riválisok ellen általában gálázva jött össze a győzelem. Valami hasonlóra számítunk most is...

Kevin De Bruyne az egyetlen biztos hiányzó a Citynél, a vendégeknél pedig Aleksandar Katai nem bevethető.

 

Mire fogadjunk?

Felesleges itt a valódi erőviszonyokat elemezni, hiszen tényleg nem lehet egy lapon említeni a két félt. A City óriási labdabirtoklási fölényben próbálja majd megtörni a szerbeket, akik hátát alighanem töri majd a saját kapu.

Egy biztonsági fogadáskészítőt raktunk össze, ahol már az első félidőben úgy vezethet a City, hogy a vendégek nem találtak be, emellett pedig a 90 perc során legalább két góllal nyer az angol gárda, mellette pedig még Erling Haaland is betalál. A norvég ott folytatta ahol tavaly abbahagyta, öt meccs után máris hét gólja van a bajnokságban, a szerényebb képességű ellenfelek ellen pedig általában brillírozik a norvég. 

 

Tipp: Fogadáskészítő: City -1.5 + Haaland gólt szerez + 1. félidő City nyer + 1. félidő Zvezda 0.5 gól alatt @1.87