Bajnokok Ligája

Meg lehet állítani az Intert?

  • Cipolla

Inzaghi csapata nagyon összeállt az idény elejére, ami a baszkok ellen is elég lehet.

A Bajnokok Ligája egyik kiegyenlített csoportjának ígérkezik a C jelű, ugyanis az Inter mellett a Salzburg a Benfica és a Real Sociedad kapott helyet. A spanyol-olasz párharc pedig egyből meg is adhatja az alaphangot, hiszen egy esetleges olasz sikerrel óriási lépést tehetne a tavalyi döntős a továbbjutásért.

Az előző idényben óriási meglepetésre jutott olasz csapat a BL-döntőbe, az pedig végképp meglepő volt, hogy nem a Napoli, hanem az Inter járt sikerrel az egyenes kieséses szakaszban. Simeone Inzgahi csapata magabiztos játékkal rukkolt elő, amit idén év elején is folytat, ráadásul a nyáron is inkább erősödött a BL-döntős. 

Sebességben sokkal jobban áll az Inter, a négy bajnokin pedig 13 gólig jutott a gárda, többek közt a Milant 5-1-el hazaküldve, de a Fiorentina is beleszaladt egy 4-0-ába.

A Real Sociedad 10 év után érkezett vissza a legmagasabb szintre, azonban az elmúlt években az Európa Ligában rendszerint továbblépett a csoportból a gárda, majd tavasszal egyből kihullott. 

A komolyabb riválisokba tehát rendre beletört a bicskája a spanyoloknak, márpedig a jelenlegi Intert egyértelműen ebbe a kalapba kell tennünk.

A Sociedad egyébként erősen közepesen indította a szezont, öt meccs után hat ponttal áll mindössze, hétvégén a Real Madrid ellen 2-1-es vereséggel hangolt a találkozóra. Carlos Fernández eltiltását tölti, így a támadó biztosan nem léphet pályára. Az Inter oldalán mindenki bevethető lesz szerda este.

Mire fogadjunk?

Az Inter bombaformában indította a szezont, mi pedig nem látjuk úgy, hogy a Sociedad képes lehet legyőzni az olasz riválist. Persze sima meccsre nem számítunk, így az X2-t vesszük ki, emellett pedig maximum három gólt várunk, így ezt a kettőt kombináljuk az estére.

Tipp: Inter vagy döntetlen + 3.5 gól alatt @1.75