NFL

3.50-es és 4.26-os odds után 2.61-es lesz a következő, ami zöldül?

NFL-fanatikus szerkesztőink ezúttal három tippből egy biztonsági kombit gyúrtak össze.

Rárúgtuk az ajtót az NFL új szezonjára, hiszen az első játékhéten 3.50-szeres, míg a második játékhéten 4.26-szoros kasszát söpörhettünk be. Ezt nyugodtan nevezhetjük álomkezdésnek és két ilyen vasárnap után természetesen nagy lelkesedéssel ugrottak neki NFL-szakértőink a harmadik játékhétnek. 
 

New York Jets - New England Patriots

Újabb fontos mérkőzés a 21. század egyik legegyoldalúbb "rivalizálásában". Szezonját igyekszik menteni a Patriots, ami 0-3-mal messzi álomnak tekinthetné a playoffot. Mac Jonesék két, látszólag szoros meccsel nyitottak, valójában azonban messze erejük alatt teljesítettek. Jets oldalon Aaron Rodgers kiesése után megváltozott a szezonvégi remény. Bár a Bills ellen úgy látszott, egy másik Zach Wilsont látunk, múlt héten visszatért a szomorú megoldás. Úgy gondolom, Bill Belichick ugyanúgy megtalálja a fiatal irányító gyenge pontjait, ahogy az elmúlt 4 meccsen tette, 1-3-as mérleg, 2 TD és 7 INT mellett.

 

Kansas City Chiefs - Chicago Bears

A Chiefs múlt héten kiköszörülte a nyitómeccsen elszenvedett csorbát és lényegében lenullázta a Jaguars támadósorát, míg a Bearsnek a rossz szezonkezdet után a Tampa is megoldhatatlan akadályt jelentett. Ahogy ezt korábban is írtuk, ez a Bears-védelem idén sem fogja megváltani a világot. A front seven nem tudott nyomást helyezni Mayfieldre és most a liga legjobb irányítójával néznek majd szembe, aki egy korrekt támadófal mögött dolgozik, így a mai megint egy hosszú nap lehet számukra. Nem segíti a dolgukat az sem, hogy a 6. legmagasabb arányban választják a zónavédekezést és ezekben az esetekben célpontonként 9,6 yardot engednek az elkapóknak, ami 8. legmagasabb arány a ligában. Ebből kiindulva, nem látszik, hogyan tudná feltartóztatni a Chicago védelme a Kansas támadóit.

Emellett az sem látszik, hogy támadásban hogyan tartaná a lépést a Bears, mivel az ő támadófaluk az egyik leggyengébb jelenleg a ligában (passzblokkolás hatékonyságát tekintve 31. helyen állnak), amit jól jelez, hogy a Tampa múlt héten 6 alkalommal sackelte Justin Fields-et. Tekintve, hogy a liga egyik legjobb DL-játékosa, Chris Jones visszatért a Chiefsbe, az ő védelmük és különösen a pass rush nagyon sokat erősödött és a múlt héthez hasonlóan ma is teljesen nyugodtan rombolhatják szét az ellenfél támadásait. Tippünk magabiztos, legalább 7 pontos Kansas-siker erre a találkozóra.

 

Miami Dolphins - Denver Broncos

Nem csak nekünk, de a Miaminak is sikerült elég rendesen elkezdeni az új szezont, hiszen két idegenbeli győzelmet jegyeznek és most vasárnap hazai pályán meg lehet a 3-0-s start. Borzasztóan meggyőző a Delfinek támadóegysége, az első játékhéten ugyanis láthattuk sziporkázni a Tagovaiola - Hill párost, míg múlt héten Mostert futásban hozott extrát. Amennyire jól sikerült a Miaminak a kezdés, annyira pocsék a helyzet Denverben, ahol két elveszített hazai meccs áll a csapat neve mellett. Nem túl biztató ez a Broncos és nehéz látni, hogyan hozhatná el a győzelmet Floridából. Egyszerűen jobb csapat a Dolphins és a Denvernek hátrány lesz a nagy hőség is. 

 

✅ Íme a 3. játékheti kombink:
 

New England +3.5 @ 1.37

Kansas City -6.5 @ 1.34

Miami nyer @ 1.41
 

Eredő: 2.61