EXTRA

Durván benézte ezt a duplázót az iroda!?

A Stuttgart csatára brutális ütemben kezdte meg a gólgyártást, így ezt az érthetetlen határt simán megugorhatja.

Van jó szezonstart, van remek szezonstart és ott van egy teljesen külön kategória, mégpedig Serhou Guirassy. A karrierjének nagy részét a francia élvonalban töltő játékos üstökösként robbant be a köztudatba, hiszen olyan nagy elődökhöz hasonló számokat produkál, mint Lewandowski vagy Haaland.

Guirassy öt bajnoki után tíz gólnál jár, ilyen erős startra pedig csak egyszer volt példa a Bundesliga történelme során!

A 27 éves játékos tehetségét korábban sem vitatta senki, de jelenleg konkrétan nem tud hibázni, szinten minden helyzetét találatra váltja. A francia spíler a szezon eddigi összes tétmeccsén betalált, hiszen a Német Kupa első körében is sikerült feliratkoznia a lőlapra, gólkirályi esélyeivel pedig már korábban is foglalkoztunk.

A bukikat viszont az ábra szerint továbbra sem sikerült meggyőznie, hiszen 22.5-es határt húztak meg a szezonbeli összesített góljaira!

Persze nem kérdés, hogy ezt a tempót nem tudja majd tartani, hiszen csak a matek kedvéért, ha ilyen ütemben folytatná, akkor 68 gól állna a neve mellett az idény végén. A Bundesliga-rekord pedig "csak" 41, amit Lewandowski ért el, átadva Gerd Müller 49 éve álló csúcsát a múltnak.

Az irodákat vélhetően az is jelentősen befolyásolta, hogy Guirassy eddigi egyéni rekordja 11 gól volt egy idény alatt, tavaly ráadásul 16 találat is elég volt a Bundesliga-gólkirályi címének megszerzésére. A hullámvölgy mindenesetre szinte kódolva van, hogy elérkezik mind a Stuttgart, mint a guineai csatár számára, de az eddig látottak alapján ebben az overben biztosan van érték.


Bundesliga 2023/24 - Játékos összes szerzett gólja

✅ Tipp: Guirassy több, mint 22.5 gólt szerez @1.85
 

Fogadási határidő: szeptember 29. 20:30