Serie A

Rangadó előtt a Juventus - ezek a tippjeink

Mindkét csapat az első igazi rangadóját vívja a szezonban, ami óvatos játékot eredményezhet.

A szombati Milan-Laziót követően egy, a helyezések alapján még inkább rangadónak nevezhető csörtére kerül sor vasárnap kora este, amikor is a 3. helyen álló Juventus fogadja a mögötte helyet foglaló Atalantát. Mindkét fél bizakodhat, bár a Juve ellen szól, hogy Gasperiniék még hibátlanok hazai pályán, olyannyira, hogy gólt sem kaptak idén a Gewissben. Reális így a teljesen háromesélyes oddsszabás?


🚨 A Hathárom napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

👇Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:👇

>>> https://medium.com/@hatharom <<<
 

🌎 VPN használatával és külföldről továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen is!🌎

>>> hatharom.com <<<


Sikeresen rehabilitálódott a Sassuolo elleni 4-2-es vereségből a Juventus, amelynek megvan az a fórja, amely a többi csapatnak nincsen, vagyis idén nem kell a nemzetközi kupaindulással bajlódnia.

Ez a faktor elképesztően sokat számíthat, hiszen az Öreg Hölgy kerete eléggé erős, kettős terhelés nélkül pedig ténylegesen a Serie A egyik favoritja lehet. Ugyan a sorsolás igen baráti volt, hiszen rangadót csak a Lazio ellen játszott Max Allegri gárdája, egyelőre nem fest rosszul a Juventus, de tény, hogy majd igazán egy Milan, Inter vagy Napoli elleni meccsek teszik helyre az iparvárosiak megítélését.

Hiányzók terén nagyjából változatlan a helyzet, Sandro, De Sciglio, Pogba és Kean biztosan nem játszanak, míg a csatársorban most éppen Chiesa kezdhet Vlahovics mellett. Apropó, ha már a szerb támadóról beszélünk, Dusan a Lecce elleni sikert követően egyedül edzett kisebb hátsérülése miatt, ugyanakkor Bergamóban biztosan pályára lép egyik kedvenc ellenfele ellen.

 

Embed from Getty Images

 

A hazaiak szezonja is hasonlóan változatos, a 12 pont szép eredmény, de a Frosinone és a Fiorentina ellen idegenben kikapni kevésbé az. Gasperini együttese az Európa Ligát is győzelemmel kezdte, azonban itt is elmondhatjuk, amit a túloldalon, vagyis hogy szinte rangadók nélkül telt eddig az év. Ráadásul Gasperininek két új támadóját, Tourét és Scamaccát is nélkülöznie kell, így akár lehet sovány is az Atalanta a pálya első harmadában. Lookman csatártársa a Milantól megszerzett belga De Ketelaere lehet, aki új állomáshelyén egyelőre rászolgált a bizalomra.

Az Atalanta idén még nem remizett, ami persze nem lehet ok az x behúzása mellett, de mégis úgy véljük, a széria megszakad most. Két, látszólag hasonló erősségű csapat esik egymásnak, és jelenleg mindkét oldalon inkább a védelemben bízunk, mintsem a támadókban. Érdekes taktikai meccs lehet a két rutinos edző között, így a remi behúzása mellett most kivételesen a kevés lövésben látjuk a fantáziát, ezt a határt ugyanis az Atalanta az utolsó öt bajnokijukon egyszer sem tudta megugrani.


✅ Tipp #1: Döntetlen @ 3.36
 

✅ Tipp #2: Atalanta 4.5 kaput eltaláló lövés alatt @ 1.73
 

 

Fogadási határidő: október 1. 18:00