Bundesliga

Sallaiéknak nem okozhat gondot ez a bajnoki, nem?

A Freiburg három bajnoki óta nyeretlen, de az idegenben katasztrofális Augsburg ellen mégsem igen féltjük.

A Bundesliga hatodik körében eddig elmaradtak az igazán nagy meglepetések, bár az újonc Heidenheim Union feletti diadala nagyot szólt, az sem volt teljesen váratlan. A fordulóból még két meccs van hátra, a szenzációt pedig az szolgáltatná, ha az Augsburg legyőzné a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburgot, hiszen a bajorok közel egy éve nem nyertek bajnokit idegenben.


🚨 A Hathárom napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

👇Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:👇

>>> https://medium.com/@hatharom <<<
 

🌎 VPN használatával és külföldről továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen is!🌎

>>> hatharom.com <<<


Csapathírek


Nem gondolnánk, hogy túl kell ragozni ezt a párharcot, hiszen a statisztikák annyira egyoldalúak. Kezdjük azzal, hogy a Freiburg az utóbbi 17/15 hazai Bundesliga-összecsapását megnyerte az Augsburg ellen. A "Burgok csatáját" tavaly is kényelmesen hozták le Sallaiék, 4-0 és 3-1-es sikereket aratva az élvonalban.

A Streich-legénység számára az egyetlen aggasztó, hogy a remek start után hamar kisebb hullámvölgy következett, összeszedett két vereséget, bár az előző héten a Frankfurt ellen egy gól nélküli döntetlennel stabilizálta a helyzetet. A Sasok ellen nyerhettek is volna, a helyzetek megvoltak, sőt még egy gólt is összehoztak a hajrában, amit végül les miatt elvettek. A csapat rutinos mestere mindenesetre nem aggódik, elmondása alapján nincs nagy baj, csak amiket tavaly belőttek, idén egyelőre nem akarnak a hálóba vánszorogni, ezen kell javítaniuk.

Az utóbbi években rendszeresen kiesési gondokkal küzdő, ám a Bundesligából még soha ki nem pottyanó Augsburg "remekül" indította az idényt, az Unterhaching ellen kizúgott a kupa első körében. Ez megalapozta az alaphangulatot, négy nyeretlen bajnoki következett, de aztán legutóbb csak összejött az első siker a tök utolsó Mainz ellen. Erre ugyan lehet alapozni, de a Freiburg azért más kávéház, a helyzetet pedig nehezíti, hogy a középpályás Arne Engels két meccses eltiltását tölti. A hazai oldalon Nicolas Höfler jár hasonló cipőben, Michael Gregoritsch és Max Rosenfelder pedig sérültek, Sallai viszont újfent a kezdőbe várható.


Mire érdemes fogadni?


A Freiburg az utóbbi öt Augsburg elleni meccsén legalább két gólt vágott, a gyengélkedő bajor védelem ellen pedig talán végre értékesíti majd azokat a helyzeteket, amikről Streich mester beszélt. Mondjuk ne felejtsük, hogy Sallaiék az utóbbi 12 meccsből csak háromszor úszták meg kapott gól nélkül az Europa Parkban, bár ennek a mutatónak a javítására is ideális lehet ez a mérkőzés. Mindent összevetve ugyan egyértelműen a "H" felé húzunk, ezt bebiztosítva véssük be, mellé téve egy pontos Sallai-lövést, amiből akár még egy újabb gól is összejöhet.


✅ Tipp: 1X + Sallai kapura tartó lövések - 0.5 fölött @1.66

Fogadási határidő: szeptember 29. 17:30