Serie A

2 tippünk is van a Fradira melegítő Fiorentina meccsére

A még mindig nyeretlen Cagliari látogat az Artemio Franchiba, amely találkozóra egy spéci, erős tippünk is van.

Hiába duplázta meg góljai számát hét közben a Cagliari, az újonc szárd csapat továbbra is nyeretlenül tengődik a Serie A utolsó helyén. Bár a szezon ezen szakaszában még korai bármilyen ítéletet kimondani, a dolgok állása nem kedvező Claudio Ranieriék számára, a szigetlakók hétfő este pedig az évet jól kezdő Fiorentina vendégei lesznek.


 

🚨 A Hathárom 12 év után, napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:

>>> https://medium.com/@hatharom <<<

🌎 VPN használatával és külföldről persze továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen!

 

>>> hatharom.com <<<


Bár megszerezte a vezetést Zito Luvumbo góljának köszönhetően a Cagliari a Milan ellen, igazság szerint kétség sem volt felőle, hogy még a tartalékos Milan is fordítani tud majd a Domusban. Ahogyan az eredmények elmaradoznak, a szurkolók is egyre jobban kritizálják a csapatot, Ranieri pedig a Milan elleni vereséget követően ki is fakadt egy kicsit.

"Egy pontra vagyunk a bennmaradástól, de jelenleg sajnos szenvedünk, ami persze a nehéz sorsolásnak is köszönhető. Nem szeretnék én lenni a villámhárító, de ne bántsátok a játékosokat, mert keményen küzdenek és biztos vagyok benne, hogy jönni fognak az eredmények. Nehéz időszakban vagyunk, de mindenki biztosíthatok, hogy folyamatosan monitorozzuk, hogyan is lehetnénk jobbak" - mondta a rutinos mester.

Sok változás nem várható a Cagliari oldalán, a szezon összes gólját jegyző Luvumbo mellett Petagna lehet a támadó.

Mostanában azért kevésbé jó Ranierinek lenni...

A szárdok több sebből is véreznek, a már korábban megénekelt hézagos támadójáték eredménye, hogy az egyik legkevesebb lövést eresztik meg az ellenfél kapujára, de például szerelésük vagy szabálytalanságuk sincs igazán sok.

Márpedig az idei Fiorentina ellen azért lehetnek kétségei a vendégeknek, hiszen Vincenzo Italiano együttese már 3 győzelmet is elért - jóllehet, furcsa módon egy Lecce vagy Frosinone például kifogott a Violákon. A csütörtökön a Ferencvárost vendégül látó Fiónál is elsősorban a csatársor a kérdés, jelen állás szerint az eddig igen gyengén teljesítő Nzola kezdhet megint.

Nem várunk jó meccset, sőt... 1.45 körüli szorzóért a hazai siker kifejezetten gyenge tipp, a Fiorentina bár jól rajtolt, finoman szólva sem konzisztens. A szárdok nem nyerni járnak az Artemio Franchiba, 2018 óta gólt sem lőttek itt és most is ellenük fogadunk.

Összességében ez egy helyzetszegény, gyenge 90 perc lehet, de tippjeinkkel inkább a vendégeket kontrázzuk.

 


✅ Tipp #1: 2.75 gól alatt @ 1.77
 

✅ Tipp #2: Cagliari 2.5 kaput eltaláló lövés alatt @ 1.80
 

 

Fogadási határidő: október 2. 20:45