Premier League

Ezzel próbálkozunk a londoni derbin - tipp a Fulham-Chelsea-re

Ismét botlik a Chelsea vagy megindulnak Pochettinóék felfelé? Kőkemény 90 perc vár rájuk a Craven Cottage-on.

Hétfőn este egy londoni rangadóval zárul a Premier League hetedik fordulója, avagy a Fulham a Chelsea együttesét fogadja. A meccsnek a bukmékereknél a vendégek az esélyesei, akikre átlagosan kétszeres szorzón lehet fogadni.

 

Csapathírek

 

Pedig bőven lehet keresnivalója a hazaiaknak, hiszen a válogatott mérkőzések okozta szünetnek köszönhetően úgy tűnik, hogy rendezték soraikat. Előbb a Luton csapatát verték 1-0-ra, majd a Crystal Palace otthonában játszottak gól nélküli döntetlent, így a PL-ben a 12. helyen tanyáznak úgy, hogy ugye eggyel kevesebb meccset vívtak meg. Az Angol Ligakupában a másodosztályú Norwich (2-1) együttesén is túljutottak, így a sorozatban a legjobb 16 között vannak, ahol majd az Ipswich alakulatával mérkőznek meg.

Hiányzók terén Adarabioyóra és Traoréra biztosan nem számíthatnak a Fulhamnél a hét első napján, míg Tete és Lukics szereplése kérdéses.


🚨 A Hathárom napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

👇Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:👇

>>> https://medium.com/@hatharom <<<
 

🌎 VPN használatával és külföldről továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen is!🌎

>>> hatharom.com <<<


Habár a Chelsea hosszú idő után győzelmemmel a háta mögött várhatja soros bajnokiját, abszolút nincsenek formában Pochettinóék. A Kékek ugyanis szerdán az AL-ben győzték le 1-0-ra a Brighton együttesét, így a Fulhammel karöltve a legjobb 16 között találhatók már a sorozatban, ahol majd a Blackburnnel csatáznak. Azonban a PL-ben roppant mód szenvednek...

A Chelsea a legutóbbi három bajnokiján mindössze egy pontra volt jó, ráadásul gólt sem tudott lőni (!) ezen intervallumban, ami igen meglepő egy ilyen csapattól. Pláne, hogy a Nottingham (0-1), a Bournemouth (0-0) és az Aston Villa (0-1) együtteseivel meccselt, előbbivel és utóbbival pedig a Stamford Bridge-en csapott össze. Mindezen gyengélkedésnek köszönhetően a vendégek a 15. pozícióban állnak a táblázaton, s csak két ponttal vannak a vonal felett, igaz, ugye a döntő többséggel szemben eggyel kevesebb meccset játszottak...

Ami a kimaradóiakat illeti, Pochettino Fofana, Nkunku, Lavia, Chilwell, James és Bettinelli szereplésére sérülés, míg Jackson és Gusto játékára eltiltás miatt nem számíthat hétfőn. Mindezek mellé pedig tegyük még oda, hogy Chukwuemeka, Chalobah és Badiashile szereplése bizonytalan, avagy akár 11-en (!) is hiányozhatnak a Chelsea-től hétfőn este...

 

Mire érdemes fogadni?


A felek a tavalyi szezonban kétszer találkoztak, januárban a Fulham 2-1-re nyert hazai pályán, míg februárban gól nélküli remit hoztak össze a Stamford Bridge-en, avagy a Chelsea nem tudta legyőzni városi riválisát az elmúlt idényben.

Simán benne van a pakliban, hogy ez a tendencia folytatódik, azonban egy fogadáskészítős tippet néztünk ki a találkozóra. Úgy véljük, hogy a Fulhamnek jó esélye van, hogy ezúttal is betaláljon a Chelsea-nek, avagy, ha ki is kap, szerintünk minimum egyszer betalál városi riválisának.

Ezt a tippet pedig azzal srófoljuk feljebb, hogy arra fogadunk még, hogy mindkét csapat legalább két-két büntetőlapot kap. Az új szabályoknak köszönhetően temérdek lap születik idén a PL-ben, amit mi sem példáz jobban, hogy a Chelsea bő három, míg a Fulham kereken négy büntetőlapot átlagol meccsenként, avagy simán van esély arra, hogy egy ilyen horderejű presztízsmérkőzésen mindkét csapat kapjon legalább két-két büntetőlapot.

Ez a fogadáskészítős tipp pedig egyébként a felek januári meccsén is ült a Craven Cottage-on...


✅ Tipp #1: Több, mint 0 gól Fulham javára + Mindkét csapat kap 2+ büntetőlapot - Igen @2.08

Fogadási határidő: október 2. 21:00