Bajnokok Ligája

Olaszosan kemény meccset hozhat a PSV-Sevilla

A szezont erős formában kezdő Daniele Orsato vezetésével felcsendülhet a csontzene a ki-ki mérkőzésen.

Több izgalmas BL-találkozóra is sor kerül kedden, illetve szerdán, hiszen nem egy párharcban 0 pontos csapatok találkoznak egymással. A B jelű kvartettben ez így nem igaz, ugyanakkor az Arsenal továbbjutása készpénznek vehető, így a PSV-Sevilla találkozó döntő fontosságú lehet kedden este Hollandiában. Lássuk az esélyeket.

Igencsak ellentétes hangulatban várhatják az eindhoveni 90 percet a csapatok, hiszen a szezonkezdet is nagyon különböző volt. Amíg a spanyolok csak szenvednek a La Ligában, addig a PSV vezeti a bajnokságot, méghozzá makulátlan mérleggel, ráadásul az egyik legfőbb rivális, az Ajax máris elbúcsúzott a bajnoki álmoktól. Ez az ellentét persze nem olyan meglepő, többször is megénekeltük már, hogy Andalúziában komoly problémák vannak, a pénz elfogyott, a keret pedig fokozatosan gyengül.


 

🚨 A Hathárom 12 év után, napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:

>>> https://medium.com/@hatharom <<<

🌎 VPN használatával és külföldről persze továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen!

 

>>> hatharom.com <<<


Noha az Almeriát sikerült legyőznie hazai pályán José Luis Mendilibar csapatának, Barcelonában megszakadt a veretlenségi sorozat, jóllehet, az EL-győztesnek jelenleg nem is a top4 vagy a nagyok megszorongatása lehet a reális célja, hanem a felsőházi tagság megszerzése.

“Nagyszerű csapata van az ellenfelünknek, rengeteg gólt szereznek és mindent meg is nyertek otthon. Csapatként és egyénileg is erős az ellenfelünk, a bő keret pedig lehetővé teszi számukra, hogy akár a BL-ben is messzire jussanak. Kiegyenlített mérkőzésre számítok, de a 3 pontért érkeztünk Eindhovenbe” — nyilatkozta Mendilibar, akinek a legnagyobb problémája továbbra is az, hogy az első számú gólfelelőse, Youssef En-Nesyri térdsérülés miatt nem bevethető.

Az eindhovenieknél igazán fontos sérült nincsen, a szezon eddigi része pedig igen biztató. Jóllehet, az Arsenal pályáján beleszaladtak egy csúnya négyesbe, a második helyhez azért inkább az andalúzok testén át vezet az út, az Ágyúsok fix továbbjutók. Ha nem nézzük a londoni fiaskót, a PSV a 13. tétmeccsére készül, az eddigi mérleg pedig impozáns, 11–1–0, összesen 38 lőtt góllal.

De Jongék évét igencsak remekül mutatja, hogy leszámítva a BL-találkozót és az augusztus eleji szuperkupát, minden meccsen lőttek legalább két gólt. A BL-selejtezőben pedig a Sturm Graz és a Glasgow Rangers ellen jutottak tovább — vagyis két nehéz kes ellenfelet győztek le játszi könnyedséggel.

Kőkemény meccsre számítunk, és nem csak azért, mert az első fordulóban mindkét csapat 3 sárgát is kapott, de ha kicsit leegyszerűsítjük (és talán az indokoltnál jobban lemondunk a Lens-ról), akkor ez egy oda-visszavágós párharc lehet a 2. helyért.

Márpedig a meccset az idényt remekül kezdő Daniele Orsato vezeti majd, aki aligha fél többször is a sípjába fújni. Lapok és faultok terén is erős meccset várunk a Philips Stadionban.

 


✅ Tipp #1: 4.25 sárga lap felett @ 1.87
 

✅ Tipp #2: 23.5 szabálytalanság felett @ 1.70
 

 

Fogadási határidő: október 3. 21:00