Bajnokok Ligája

Ezt a két tippet néztük ki a Porto-Barca meccsre

Alighanem a Porto és a Barca között dől el a csoportelsőség sorsa, így a portói meccs sorsdöntő lehet.

Mindkét csapat fontos és magabiztos győzelmet aratott a csoportkör első fordulójában, a Barcelona valódi fiesztát rendezve 5-0-ra csapta ki a belga Antwerpen csapatát, míg a Porto Hamburgban gyűrte le az ukrán Sahtar Donyecket. Az első kör után tehát máris kiegyenesedett a csoport tabellája, hiszen az előzetes várakozások szerint a portugál és a katalán csapat kéz a kézben jut tovább ebből a négyesből. 

Csapathírek 

A Barcelona a hétvégén egy kemény meccset tudott megnyerni a Sevilla ellenében, de a játék képe nem volt az igazi, ez pedig aggodalomra adhat okot. Xavinak továbbra is le kell mondania De Jong szolgálatairól, erre a meccsre Rapinha is kidőlt és Pedrit sem válogatta be a meccskeretbe a mester. 

A Porto örökrangadót játszott a Benfica ellen a hétvégén és 1-0-s vereséget szenvedett, így Sergio Concencaónak nehéz napjai lehetnek. Ivan Marcano, Verón, Evanílson hetek óta sérült, Sanusi nemrég dőlt ki, a veterán Pepe játéka pedig kérdéses. 

[4314986] 2023-10-04 21:00:00 FC Porto - Barcelonax

Mire érdemes fogadni? 

A fogadóirodák esélylatolgatása alapján a Barcelona a mérkőzés esélyese, a vendégek sikerét 1.80 körüli szorzón lehet megfogadni. Ez a szám viszont nekünk egy picit alacsony, hiszen egy nagyon forró hangulatú arénában egy nagyon veszélyes csapat az ellenfél. Bár nincs kétségünk afelől, hogy mindkét fél szeme előtt a győzelem lebeg, egy döntetlen valójában egyik csapat számára sem jelentene tragédiát, így a végeredményes fogadásokból inkább nem kérünk. 

Két tippet néztünk ki, amit viszont szívesen játszunk. Az egyik, hogy a portugálok a második félidőben beszednek legalább két sárgát, ehhez az eredmény alakulásának több verziója is passzolhat. 

A másik pedig a Barca labdabirtorklásának kontrázása, ugyanis ez a határ elég magas, hiszen a Porto is szereti a labdát, odahaza pedig támadólag is fog fellépni. A Barca elsősorban ugorhatja meg ezt a line-t, ha a Porto korai vezetést szerez és sokáig meg is tudja azt tartani, minden más esetben szerintünk nem lesz ekkora katalán fölény ezen a meccsen. 


✅ Tipp #1: 2. félidő - Porto sárga lapok 1.5 felett@1.89 
 

✅ Tipp #2: Barcelona labdabirtoklása 62,5% alatt@1.83 
 

Fogadási határidő: október 4., 21:00