Európa Liga

Triplázót hozunk a Liverpool EL-meccsére

Szoboszlai pihentetése ellenére ismét jó eséllyel száll harcba a Liverpool, most egy belga rivális ellen.

Az Európa Ligában van jelenése csütörtökön a Liverpoolnak, az E jelű kvartett pedig ha nem is egy könnyű négyes, a csoportgyőzelem az elvárás az Európa Liga fő esélyesének. Az első meccs után vezeti is a csoportot a Pool, de az Union és a Toulouse, azaz a két erősebb riválissal még csak most fog mérkőzni a gárda.

Továbbra is forrnak az indulatok a Liverpool körül a hétvégi bajnokija után, hiszen a Tottenham elleni vereség visszhangja még mindig nem ült el. A kapitális hiba a VAR részéről ugyanis továbbra is beszédtéma. Mint ismert, a Liverpool egy szabályos gólját les miatt érvénytelenítették, ugyanis a VAR szobában ülők azt hitték, hogy a bíró a pályán gólt ítélt, így helybenhagyták a döntés. Mikor pedig rádöbbentek, hogy a pályán hozott ítélet les volt és a játék folytatódott, már nem tehettek semmit. Ez a faramuci helyzet pedig azt eredményezte, hogy vezetés helyett vereség lett a vége a tottenhami kirándulásnak.

Azonban összegezve, eddig jól szerepel idén a Liverpool, noha a legnagyobb gondja továbbra is Jürgen Kloppnak, hogy általában az első gólt a rivális szerzi és onnan kell kapaszkodnia. A csütörtöki felállást illetően, jó eséllyel legalább 6-7 helyen változtat Klopp, azonban a hétvégén eltiltást begyűjtő Curtis Jones jó eséllyel kezdhet, valamint Alexander-Arnold is. Szoboszlai Dominik kezdőbe jelölésére kicsi az esély, aminek persze örülhetünk is, hiszen ez továbbra is azt jelzi, hogy az alapcsapat stabil tagja.

Az Európa Ligában azonban a Royale Union SG ellen nem lesz könnyű dolga a Vörösöknek. A belga csapat az előző idényben a bajnokságban úgy végzett a második helyen, hogy azonos pontszámmal zárt a győztes Gent mögött, valamint az Európa Ligában is szépen menetelt, az egyenes kieséses szakaszban többek közt az Union Berlint is elsöpörve az útból.

Idén vezeti a bajnokságot, igaz csak pontegyenlőséggel, ennek ellenére nem érheti szó Alexander Blessin együttesét. A Toulouse ellen 1-1-es döntetlennel nyitott a gárda, az esetleges Anfield Roadon szerzett pont pedig csak bónusz lenne a belgáknak.

 

Mire érdemes fogadni?

Ezt a belga csapatot egy kézlegyintéssel még a Liverpoolnak sem szabad elintéznie, de az biztos, hogy bőven fog rotálni a hétvégi bajnoki előtt Jürgen Klopp. Mindezek okán nagy különbségű hazai sikerre nem számítunk, hiszen a belgák továbbra is jó minőséget képviselnek, amit tavaly is láthattunk.

Miután a védelemben Virgil van Dijk jó eséllyel pihenőt kap, a felforgatottabb liverpooli védelemnél látunk esélyt a kapitulálásra, így a mindkét csapat betalál opció adja magát. Ezt pedig ha 4.5 gól alatti opcióval vegyítjük, máris egy triplázó szorzót kapunk az ütközetre. Ha jól alakul a meccs a Poolnak, akkor sem lesz érdeke túl nagy iramot diktálni, így maximum 3-1-es sikert látunk ebben a találkozóban.


✅ Tipp: Mindkét csapat szerez gólt + 4.5 gól alatt @3.10

Fogadási határidő: október 5. 21:00