Nemzetközi foci

Ha nem kerül az U19-es lett-magyar meccs este címlapra, jött a tippünk

Egyelőre finoman szólva nem brillírozik az U19-es korosztályunk, ettől függetlenül illő lenne továbblépni az elitkörbe.

Szerdán megkezdi az U19-es korosztályos válogatottunk az első körös Eb-selejtezőt, ahol a cél a tavaszi elitkörbe való kvalifikálás. Miután a magyarok ellenfele a norvég, a lett és a gibraltári válogatott, így a Lettországban rendezendő tornán az első meccs lehet a kulcs, hiszen Gibraltár legjobbjai egyik félnek sem okozhat problémát.

Fotó: mlsz.hu

Az U21-es válogatottunk egyre jobb játékerőt képvisel, sajnos a jelenlegi U19-es korosztálytól sokat nem remélhetünk, látva a felkészülési meccseket. Szeptemberben a Vilotic-emléktornán három meccsből három vereséggel zárt a válogatott, a szerbek, a franciák és a montenegróiak is jobbnak bizonyultak a magyaroknál, de augusztusban a románok legjobbjai is legyőzték a fiatalokat.

Ennek okán önbizalommal nem állhat jól a csapat, de a lettek azért minőségileg legalább egy polccal lejjebb vannak, mint az előbb említett nemzetek. Babó Levente az mlsz.hu oldalnak nyilatkozott a tornát megelőzően.

"A románok elleni mérkőzés tapasztalatait felhasználva készülünk a szerbiai tornára, láttuk, hogy milyen hibákat kell kijavítanunk az eredményesebb szerepléshez. Erős ellenfelekkel szemben készülhetünk az Eb-selejtezőkre, gyakorlatilag egy elitkör erősségű torna vár ránk, amelyen lehetőségünk lesz azt is lemérni, hogy miként reagál a csapat a sorozatterhelésre. Továbbra is vannak hiányzóink, ezért néhány új játékos is tagja a keretnek, bízom benne, hogy az együtt töltött bő egy hétben tovább épül a közösség és erősödik a csapaton belüli kohézió a tétmérkőzések előtt "– mondta Babó.

A lettekről sokat nem tudni, a felkészülési meccsek során Ausztriával játszott egy páros meccset, ahol 3-0-ás osztrák siker mellett egy 0-0-át is összehoztak, igaz ott is fölényben voltak a sógorok.

Mire érdemes fogadni?

Nehéz ebben a magyar válogatottban bízni, aligha ez a korosztály lesz, amely megváltja majd a világot, de a letteket azért illő lenne megverni, vagy legalább nem kikapni. Ebből az okfejtésből a döntetlen nélküli magyar sikert vesszük ki, amire úgy kaphatunk viszonylag jó pénzt, hogy csak akkor bukna a tippünk, ha újabb komoly blamába szaladna bele a magyar utánpótlás.

 


✅ Tipp: Döntetlen nélküli fogadás - Magyarország @1.66
 

Fogadási határidő: október 11. 18:00