Férfi kézi BL

Jól ismert ellenfél ellen javíthat a Veszprém - ezt a tippet néztük ki

Elvesztette hibátlan mérlegét a Veszprém, de a Porto ellen javíthat. Kötelező két pont következik?

 

Alaposan meglepte a fogadóirodákat és sok fogadót is a Telekom-Veszprém csapata a legutóbbi BL-fordulóban, hiszen favoritként súlyos, 36-30-as vereséget szenvedett a dán GOG otthonában. Nagy tragédia nem történt, hiszen még csak a 3. kört játszották a csapatok, mindenesetre visszarántotta a földre a veszprémi szimpatizánsokat azok után, hogy a csapat nagyszerű szezonstartot produkált. 

 

Szerdán a Porto látogat a Veszprém Arénába, a mérkőzés esélyese pedig egyértelműen a magyar bajnok, amelynek győzelmét átlagosan 1.15 körüli szorzón mérik a bukmékerek. 

 

Mire érdemes fogadni? 

A bukik az egálhatárt +/-5,5 gólra húzták meg, ami azt jelenti, hogy ha a hazaiakkal tartanánk, akkor ez a hendi csak 6 vagy annál nagyobb különbségnél lenne nyertes. A Veszprém nemzetközi porondon utoljára tavaly decemberben nyert ezt meghaladó különbséggel, szóval ez egy elég jó indulatú hendinek tűnik. 

A Veszprém és a Porto az elmúlt két szezonban is egy csoportba került, és bár a Veszprém három siker mellett egy döntetlent ért el, csupán egyszer aratott nagy, hétgólos különbséget. A Montpellier elleni szenvedés, majd a dániai zakó után nem várunk fiesztát ezen a meccsen, így megkockáztatjuk a vendégek megtámogatását egy +6-s hendivel. 

A játékos-speckó piacon is vannak érdekességek, egy kistétes tippnek a két francia sztár, Fabregas és Remili góljait lehet kombizni egy bő duplázóért. 


✅ Tipp1: Porto +6@1.77

 

Tipp1: Fabregas + Remili legalább 4-4 gólt szerez@2.10
 

Fogadási határidő: október 11. 18:45