EURO 2024

Ha ez a meccs nem lesz döntetlen, akkor melyik?

Az osztrák-belga odavágó is remivel zárult, a felek pedig kéz a kézben juthatnak tovább, miért is rizikóznának?!

Létezik a csoportmeccsek egy speciális műfaja, amelyekről lerí, hogy mi is lesz a végeredmény, ilyennek ígérkezik az Ausztria Belgium Eb-selejtező is. Az F-jelű ötösben a sógorék holtversenyben 13 ponttal állnak Belgiummal és csak rosszabb gólkülönbségük miatt szorulnak a második helyre, ez azonban mit sem számít, hiszen a top 2 egyenes ágon jut ki a jövő évi kontinensviadalra. Ahogy az alábbi táblázatból is láthatjuk, a feleknek tökéletes lenne az X, persze a győzelem még jobb lenne, gondolhatják egyesek, de minek erőlködjenek, ha az egy pont is szinte biztos Eb-indulást ér.

Az eddigi eredményeik kísértetiesen hasonlóak, négy győzelem és 13, illetve 12 lőtt gól. A Tedesco-éra tehát bizakodásra adhat okot a Vörös Ördögöknél, de a tavaly nyáron kinevezett Ralf Rangnick is csodákat tett az osztrák oldalon, így óriási meglepetés lenne, ha valamelyik fél végül lemaradna a németországi tornáról.

Tudtad? Ausztria nyolc meccse veretlen, legutóbb bő egy éve kapott ki, még a horvátok elleni NL-találkozón.

Komoly érvágás ugyanakkor nyugati szomszédunknak, hogy a csapatkapitány, David Alaba izomsérülés miatt kihagyja a meccset és olyan sztárok játéka is kérdéses, mint Sabitzer, Gregoritsch, vagy Baumgartner. A vendégeknél De Bruyne és Courtois dőltek ki hosszabb időre, hozzájuk csatlakozott az Arsenal sztárja, Trossard is. A belgák amúgy a Romában újra felszálló ágban lévő, hat bajnokin öt gólt szerző Lukakuban bízhatnak, aki ha jó napot fog ki, okozhat fejtörést a meggyengült védelemnek.

 

Mire érdemes fogadni?

Na, de mielőtt bárki is azt feltételezné, nem, nem hiszünk az összeesküvés elméletekben, de nem ez lenne az első a történelem során, ahol egy mindkét félnek kedvező eredmény bekövetkezne. A páros odavágója Brüsszelben is 1-1-es eredményt hozott, a 0.87-0.74-es xG pedig jól mutatja, hogy alig volt tiszta gólszerzési lehetősége a feleknek. Egy szónak is száz a vége, nem félünk berántani a 3.33 körül pakolható döntetlent, bátrabbak pedig még a 2.5 gól alatti opciót is mellé tehetik (ergo 0-0, 1-1), ezáltal 4.20-ra feltornászva a szorzót.


✅ Tipp1: Döntetlen @3.33
 

Fogadási határidő: október 13. 20:45