EURO 2024

Nem hibázhat Ukrajna, ezt a 2.40-es szorzót néztük ki a meccsére

Ha életben akarja tartani a kijutási esélyeit Ukrajna, nem hibázhat Málta ellen.

Kis híján a szívbajt hozta az ukrán válogatott a szurkolóira júniusban, amikor is csak vért izzadva, egy 78. perces büntetővel tudta csak legyőzni a gyengécske Málta válogatottját. Az ukrán válogatott most sem számíthat könnyű 90 percre, de ha életben akarja tartani az Eb-álmait, akkor egyszerűen nem fér bele egy pontvesztés. 

Jelenleg Ukrajna csak rosszabb gólkülönbségével szorul a címvédő Olaszország mögé a csoportban, de mivel ebben a fordulóban egy angol-olasz csúcsrangadót rendeznek, az ukránok számára megnyílhat a lehetőség az előrelépésre. 

Három nappal ezelőtt Ukrajna Prágában 18 ezer néző előtt 2-0-s győzelmet aratott Észak-Macedónia felett. Az akkori csapathoz képest annyi változásra lehet számítani, hogy Málta ellen támadóbb felfogást alkalmazhat Szerhij Rebrov szövetségi kapitány. Mudryk, Zichenko, Zubkov és Konoplja is ugyanúgy kezdő lehet, mint legutóbb. 

Máltának voltak jobb eredményei az elmúlt években, de ebben a csoportban nem sok vizet tud zavarni, hiszen 0/6-os mutatójával tökutolsó a tabellán. Az 1-15-ös gólkülönbség sem néz ki jól, ugyanakkor az olasz - angol duón kívül igazán egyik válogatott sem szórta meg őket. 

Mire érdemes fogadni? 

Bár a nyári találkozón Ukrajna nagyon megszenvedett Málta ellen, a játék képe alapján 2-3 gólos különbség minimum volt a csapatok között. Sőt, az ukránok Xg-mutatója 3.19-es volt, ehhez képest egyetlen büntetőből szerzett gól vajmi kevésnek tűnik. 

Rebrovék tudják, hogy ez egy olyan meccs, ahol csak ők veszíthetnek igazából, ezért egy nagyon erős és koncentrált ukrán válogatottat várunk. Ha valami csoda nem történik, akkor meg is lesz a három pont Zubkovéknak, egy 2-3 gólos siker pedig abszolút a realitást tükrözheti. 

 


✅ Tipp #1: Ukrajna 2-3 góllal nyer@2.40
 

✅ Tipp #2: Sárga lapok 3 felett (AH)@1.65

Fogadási határidő: október 17. 20:45