Foci-vb 2026

Ezeket a tippeket néztük ki Messiék meccsére

Argentína a vb-döntő óta még gólt sem kapott, Peru ellen pedig kifejezetten jó a mérlege.

Magyar idő szerint szerda hajnalban Peruban játszik vb-selejtezőt a világbajnoki címvédő Argentína, a fogadóirodák szerint pedig a játéknap egyik legsimább találkozója lehet. Az argentinok sikere 1.35 körüli szorzón fogadható, ami tekintve Messiék formáját, indokolt is, ugyanakkor a perui magaslaton nincs könnyű dolga egyetlen csapatnak sem. 

Csapathírek 

Argentína túlzás nélkül a világ legjobb formában lévő csapata, az aktuális világbajnok a vereségeket az elmúlt években nem igazán ismeri. A katari vb-n a szaúdiaktól elszenvedett zakót megelőzően 2019 júliusában győzték le utoljára az Albicelestét. A 2026-os vb selejtezőjében is dominánsan kezdtek Messiék, három kör után 9 ponttal és 5-0-s gólkülönbséggel vezetik a dél-amerikai csoportot. 

Három nappal ezelőtt Paraguay csapatát sikerült 1-0-ra legyőzniük hazai pályán, méghozzá Otamendi 3. percben esett gyönyörű góljával. Olyan elképesztő nagy változásokra nem kell számítani Scaloni mestertől, Messi esetleg bekerülhet a kezdőbe, de az is benne van, hogy óvatosságból ugyanúgy csak a padon kezd, mint tette azt Paraguay ellen. 

Peru mindössze egy pontot szerzett eddig, de Chilében ki lehet kapni, a brazilok pedig 1-0-ra nyertek ellene. 

Argentínát vb-selejtezőben hazai pályán utoljára 1985-ben tudta Peru legyőzni. 

 

Mire érdemes fogadni? 

Argentína sikerére tehát most is jó esély van, ugyanakkor a dél-amerikai selejtezőkön ilyen alacsony szorzón győztesre fogadni nem igazán nagy ötlet. A gólok számát illetően is sarokba szorítják a fogadókat a bukmékerek, így mi ezeket a hagyományos piacokat inkább most nem erőltetnénk. 

Ami viszont bőven játszhatónak tűnik, hogy Peru viszi el a faultok győzelmét. Vélhetően Argentína fogja dominálni a meccset és nála lesz többet a labda, így Perunak oda-oda kell majd rúgnia az ellenfélnek. A brazilok ellen 20 (!), a chileiek ellen 16 szabálytalanságot követtek el a perui játékosok, vagyis a játékstílusokból fakadóan sok faulttal operálnak. Argentínát sem kell félteni, de itt bevállaljuk a hazai győzelmet. 

Oddsnövelőnek a vendégek több szögletét is elképzelhető játéknak tartjuk, a két tippre kombinálva már 2.20-as oddsot lehet megfogni. 


✅ Tipp #1: Legtöbb szabálytalanság - Peru@1.72 
 

✅ Tipp #2: Legtöbb szabálytalanság - Peru + Legtöbb szöglet Argentína@2.22
 

Fogadási határidő: október 18. 04:00