Premier League

Nyernek végre Kerkezék?

Nyolc forduló alatt három iksz mellett öt vereség a mérlege Kerkezéknek, vajon a Wolves ellen megtörik a jég számukra?

A kéthetes leállást követően beindul a nagyüzem a klubfociban, a Premier League-ben a kilencedik forduló kerül terítékre. Magyaros csapataink közül a Bournemouth a Wolves együttesét fogadja, s a bukmékerek szerint Kerkezék megszerezhetik első sikerüket, ugyanis jóval esélyesebbek, mint a Farkasok, hiszen a "H"-t átlagosan 2.40-szeres pénzért mérik.

Csapathírek

Pedig a Bournemouth még nyeretlen a bajnokságban, ugyanis három döntetlen mellett öt vereség a mérlege, a megszerzett három ponttal pedig a 19. helyet foglalja el a táblázaton, a lemaradása ugyanakkor egy egység a 17. pozícióval szemben.

A válogatott meccsek miatti szünetet megelőzően egyre nagyobb pofonokat kaptak ugyanakkor Kerkezék, hiszen a Brightontól 3-1-re, a Arsenaltól 4-0-ra, míg az Evertontól 3-0-ra kaptak ki, igaz, menet közben az Angol Ligakupában 2-0-ra győztek a Stoke ellen, s jutottak tovább.

A bajnokság ötödénél ugyanakkor már illene nyerniük a délieknek, ha továbbra sem szerzik meg első sikerüket, akkor még mélyebbre kerülhetnek. A kéthetes pauza tehát mondhatni jól is jöhetett számukra, igaz, egy néhányan oda voltak válogatottbeli kötelezettségük miatt, így némileg azért talány, hogy a szombati ütközetre hogyan tudtak felkészülni. Az viszont biztos, hogy Adams, Kelly és Scott biztosan kimarad, míg Fredericks és Marcondes szereplése kérdéses.

Ami a vendégeket illeti, a Wolves sem kezdett olyan hú de jól, viszont már nyolc pontja van (amivel egyébként a 14. a tabellán), vagyis két-két siker és döntetlen mellett négy vereséget ért el.

A hétvégét három veretlen meccsel a háta mögött várhatja, a Luton és a legutóbbi, Aston Villa elleni 1-1-ek mellett a címvédő Manchester Cityt (!) győzte le 2-1-re, míg az AL-ből az alacsonyabb osztályú Ipswich ellen elbúcsúzott (2-3).

Nem jött tehát jól a Farkasoknak a szünet (akiknél szintén egy páran odavoltak az elmúlt napokban), akiktől csak Lemina nem játszhat eltiltás miatt nem játszhat.

Mire érdemes fogadni?

A felek tavalyi egymás elleni meccsei a délieknek sikerültek jobban, hiszen a Vitality Stadionban gól nélküli remit hoztak össze, míg Wolverhamptonban 1-0-ra nyert a Bournemouth február közepén.

Azonban most a vendégek várják jobb passzból a találkozót, bár a szünet miatt nem merünk rájuk fogadni, igaz, a hazaiakra sem. Szerintünk egy szorosabb találkozó van kinézőben, ami vélhetően nem a gólokról szól majd (a Bournemouth rúgta a legkevesebb gólt az idei PL-ben, de a Wolves sem túl acélos ezen a téren), így kevesebb, mint 4 gólra fogadunk.

Ám mivel ez nem fizet sokat, így fogadáskészítővel pedig mellétesszük, hogy több, mint 3 büntetőlap születik, ami egy ilyen találkozón simán benne van a pakliban (a februári meccsük hat sárgát hozott), ráadásul a Wolves a legszabálytalanabb csapat a ligában (4,25 büntetőlapot átlagol meccsenként), a Bournemouth 1,63-as átlaggal bír, míg a játékvezető, Tierney, mostanság meg szokta ugrani ezt a határt. Avagy szűk kétszeres szorzón megérhet egy próbát ez a tipp.


✅ Tipp #1: Kevesebb, mint 4 gól + Több, mint 3 lap @1.86

Fogadási határidő: október 21. 16:00